reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
W poniedziałek było ok i do domu mnie puścili. Od wczoraj wzięły mnie wymioty pojechałam dziś na izbę i znów oddział [emoji22]
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Ok, teraz czaję. To leż Kobieto, niech Cię tam wyprowadzą na prostą.
sojnabig
Mój młody dzisiaj strasznie leniwy, rusza się mało i delikatnie. Poza tym zaczęło mnie strasznie ciągnąć w pachwinie i kluje w pochwie przerejestrowalam się z piątku i jutro o 8 lecę do gina, niech sprawdzi co i jak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
super_mysz17
Sojnabig ja znowu dostaję takie kopniaki aż syczę z bólu ale dobrze, że jutro pójdziesz, przynajmniej upewnisz się, że wszystko ok.
Mnie znowu bardzo bolą mięśnie na wysokości przepony, takie ciągnięcie i ból żeber jak za długo pochodzę i zaczynam się martwić czy to ciało wysyła jakiś znak ostrzegawczy czy taka już dola ciężarnej, że tak to boli...
Mnie znowu bardzo bolą mięśnie na wysokości przepony, takie ciągnięcie i ból żeber jak za długo pochodzę i zaczynam się martwić czy to ciało wysyła jakiś znak ostrzegawczy czy taka już dola ciężarnej, że tak to boli...
Ellie123
Bylam dzisiaj na wizycie i znow mnie lekarka zaskoczyla szczepieniami... Wpierw na grype i sie zgodzilam a teraz podala jakies dziwne nazwy wiec nie chcialam od razu sie decydowac. Sprawdzilam w domu chce mi dac szczepionke na tezec, krztusiec i blonnice... ( na tezec bylam szczepiona chyba z 3 miesiace temu do zielonej karty)
Czy u was tez beda takie szczepienia? Myslalam ze kobiet w ciazy nie powinno sie szczepic...
Czy u was tez beda takie szczepienia? Myslalam ze kobiet w ciazy nie powinno sie szczepic...
kasia.zosia
Moderatorka
Nie no coś ty ani w Polsce ani w Niemczech nie robią takich szczepien w ciazy... A powiedziała ci z jakiego powodu je tam robia?Bylam dzisiaj na wizycie i znow mnie lekarka zaskoczyla szczepieniami... Wpierw na grype i sie zgodzilam a teraz podala jakies dziwne nazwy wiec nie chcialam od razu sie decydowac. Sprawdzilam w domu chce mi dac szczepionke na tezec, krztusiec i blonnice... ( na tezec bylam szczepiona chyba z 3 miesiace temu do zielonej karty)
kasia.zosia
Moderatorka
Znalazlam takie cos: "W Stanach Zjednoczonych kobietom w ciąży zaleca się szczepienie przeciwko grypie oraz przeciwko tężcowi i krztuścowi skojarzoną szczepionką zawierającą toksoid tężcowy i zmniejszone dawki toksoidu błoniczego i bezkomórkowych antygenów pałeczki krztuśca (dTpa). Należy szczepić kobiety ciężarne planujące podróż zagraniczną lub te, w przypadku których nie można uniknąć kontaktu z chorobami zakaźnymi, którym zapobiega się poprzez szczepienia"
Może tam macie większe ryzyko zarażenia się tymi chorobami ze względu na dużą ilość nielegalnych imigrantów z Ameryki Południowej?
Może tam macie większe ryzyko zarażenia się tymi chorobami ze względu na dużą ilość nielegalnych imigrantów z Ameryki Południowej?
kasia.zosia
Moderatorka
reklama
Ellie123
nie mowila dlaczego tylko ze dzisiaj bedziemy szczepic na te choroby i ze to jest dovre dla dziecka... Jest u nas duzo meksykow i murzynow ale nie mam z nimi stycznosci i w sumie nie wiem czy takie szczepienia nie zaszkodza malenstwu.... Hmm... I nie wiem co robic....