reklama
Drusia2016
Fanka BB :)
Ja nawet nie wiem ile moja wazy bo na zwyklej wizycie ostatnio tylko serduszka słuchamy. Pewnie na trzecich prenatalnych sie dowiem. 21 listopada mam wizyte i tez sie troche martwie o szyjke bo ostatnio jak mialam mierzona to wyszlo 2,9 ale nie mam porownania bo wcześniej nie mierzyła mi wiec nie wiem czy taka byla czy sie skrocila..
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
Martii22 mój malutki pierwszego dnia 26t ważył 930g Ale on od początku był większy więc waga twojej Kruszynki jest ok [emoji4]
Co do szyjki moja się nawet wydluzyla z 3,8mm do 4mm Ale to było dwa tyg temu...
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Co do szyjki moja się nawet wydluzyla z 3,8mm do 4mm Ale to było dwa tyg temu...
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Kurcze, chyba bym się tak bala, no ale co możesz poradzić poprzednie ciaze miałam ok tzn z zosia miałam już otwarta szyjkę miesiąc przed terminem a urodziłam po 6 tygodniach i to przez wywoływanie wiec teraz liczę na ten dodatkowy miesiąc minimumKasia.zosia - tak sie pytam czy cos czulas, bo ,nie ostatnio kluje " w srodku od dolu" i wogole jakos pobolewa wszystko, a co z szyjka to sie nie dowiem, bo ja widze tylko polozna, ktora nic nie bada :/
sojnabig
Kasia.zosia ja również trzymam kciuki. ja tez po wizycie, mała waży podobno 875g. To chyba nie za dużo jak na 27 tydzien? Ile ważą wasze maluszki? U mnie z szyjka narazie ok. Za to serce szwankuje. Założono mi cholter 24 godzinny.
Mój w 27 tygodniu ważył 910 gram czyli nie dużo więcej kruszynki będziemy mieć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Kasia Zosia to odchodzenie czopa mi sie nienormalne wydawalo tak wcześnie i widzisz jednak miałam racje. Oszczędzaj się, bo to jeszcze sporo za wcześnie.
Ja dałam sobie dzis w tyłek na tych zakupach, już czuję ból w tyłku, pewnie znowu rwa się odezwie:/ ale prezent kupiłam.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dałam sobie dzis w tyłek na tych zakupach, już czuję ból w tyłku, pewnie znowu rwa się odezwie:/ ale prezent kupiłam.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
turluturlu
kasia.zosia bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, musisz się oszczędzać (choć przy dwójce dzieci to musi być wręcz niemożliwe..), czekajmy co lekarz powie, trzymaj się ciepło!!!
Ktoś tu pisał o kłuciach-jednych kłuje bo skraca się szyjka, a mnie np.kłuło potwornie w pochwie wręcz budziło w nocy i lekarz się przestraszył, ale szyjka się nie skracała. Jednak dostałam luteinę w razie czego i 3x magnez.
Także każda ciąża jest inna.
Ktoś tu pisał o kłuciach-jednych kłuje bo skraca się szyjka, a mnie np.kłuło potwornie w pochwie wręcz budziło w nocy i lekarz się przestraszył, ale szyjka się nie skracała. Jednak dostałam luteinę w razie czego i 3x magnez.
Także każda ciąża jest inna.