Jagódka - śliczny łapacz snów ,a jakie kolory piórek chcesz dać
? jesteś bardzo twórcza ! Piękne podusie robisz wow, ta kura mega mi się podoba !
Tak patrząc na twoje prace , siebie musze zmobilizować bo maszyna u mnie łapie kurz a tak bym chciała a biadole i biadole tylko [emoji23],
Ale jestem zaskoczona ze naprawdę w tej ciąży w porównaniu do 1 mam bardzo mało energii a to już 3 trymestr a ja dalej bym tylko spała no toż to jest masakra jakaś,
Kasia.zosia- bajeruj może mamę lub teściowa na pomoc czy coś
, jak masz możliwość (ja niestety nie mam) chociaż u mnie już wszytsko dobrze ale jak musiałam leżeć ciężko było no ale daliśmy rade jakoś, ogranicz trochę swoje zajęcia, dzieci też są cwaniutkie. I mądre I sobie poradzą
, a z aliexpress ja zamawiałas juz kilka rzeczy kiedyś i byłam. Zadowolona najlepiej to w miarę możliwości opinie czytać o produkcie bo niektóre to tragedia a niektóre nawet dobrej jakości są,
Super mysz dobrzr ze juz masz za sobą te glukozę
Ellie- niestety zęby w ciąży bardzo potrafią się psuć i trzeba trzymać rękę na pulsie,
Wybaczcie dziewczyny ze tak z doskoku podczytuje itp. Ale naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje w tej ciąży jak.ja mogę być tak zmęczona ja dosłownie wstaje rano i juz jestem. Zmęczona ... , może sobie jakieś wyniki krwi zrobię - może anemia.albo co, nie wiem.depresja jesienna
.hehe , tyle rzeczy chce zrobić a jak wstaje to już po zawodach, nawet nie chce.mi się gotować ba nawet nie mam.pomyslu [emoji23], biedny ten mój W. , hehe (to sobie ponarzekałam)
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom