reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Moja trzy poprzednie usg leżała miednicowo, i raczej się nie obrocila, a dziś od 3 tak mnie kopala, że nie mogłam spać, i tak dobra godzinę. Od rana znów szaleje [emoji5]
Nawet nie wiecie, jak się wczoraj wściekłam, starszy przyszedł ze zbitym kolanem że szkoły, bo jak wychodził z WC "kolega" dwa lata starszy podlozyl mu nogę... Ja wiem, że dzieci mają głupie pomysły, ale przeciez mój ma gips na rece [emoji43][emoji20][emoji20][emoji20]
I nawet nie zna tego gowniarza.. Kuźwa czy ja mam dzieci przemocy uczyć???

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Dziewczyny czy Wy tez macie problem ze spaniem? Kolejna noc nie moge spac do trzeciej, czwartej albo i dluzej. Wierce się krece wlaczam tv i nic. Czuje się wyspana albo nie moge znalezc odpowiedniej pozycji bo mi niewygodnie, kregoslup boli albo ciężko sie oddycha. Wczesniej mnie zgaga budzila ale teraz już przeszla. Zaparzylam sobie wczoraj melise wieczorem ale nie pomogla. Macie jakies sposoby?:-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Anna25, no dzieci mają głupie pomysły, masakra jakaś, dobrze, że tylko poobijane kolano..bo brakowałoby jeszcze nogi w gipsie :/
Piszecie o ułożeniu, moja Mała chyba jest w poprzek i widać to też było 3 tygodnie temu na usg, "smyra" mnie równo po bokach, więc chyba nóżkami i rączkami naraz.. Nie sikam często, sikałam ale minęło, najgorzej jak z tyłu sobie siedzi, to się czuję jakbym miała gazy i pupa mi wiruje...hihi
Ostatnio jest jakaś spokojna, nawet pukałam delikatnie w brzuszek mówie "halo jest tam kto", a mąż mówi "przestań! chciałabyś żeby ktoś Ci w domek pukał?":D
Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko ok. A od poniedziałku Szkoła Rodzenia aaaa :)
Dobrego dnia Laseczki:)

Drusia 2016, ja w miarę śpię, ale jak coś mnie zbudzi to normalnie się czuję jak nowo narodzona i mogłabym szaleć, oglądać tv i nawet gdzieś wyjść:D Więc staram się padać ze zmęczenia wieczorem. Ech, zaproponowałabym lampkę wina, ale chyba ta melisa nam zostaje..:)

Cześć dziewczyny :) ja mam zawsze po wizycie w karcie ciazy wpisane ulozenie, a jak kopie i się wierci to czuje mniej więcej gdzie co jest :)
Jasiek juz w przedszkolu a my do znajomych idziemy, poczytam was po południu jeśli coś napiszecie ;)

Ja wieczorem tez z reguly padam ze zmeczenia ale potem szybko mi przechodzi i sen odchodzi. I zawsze gdy sie budze to milion mysli na minute bo spraw pelno na glowie i to pewnie dlatego tez. Nie moge sie wyciszyc jakos.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki, ja dzisiaj po glukozie. Szczerze powiedziawszy nie spodziewałam się, że ta glukoza będzie aż TAK słodka.. trochę mnie pomdliło ale najważniejsze, że się nie wróciła :D a byłam tak głodna od rana że od razu poszliśmy na pierogi mniam :)
Ja ogólnie śpię dobrze, tylko czasem budzi mnie okropny ból kości ogonowej albo drętwieją mi ręce i budzę się żeby się przerzucić na drugi boczek.

Coś mi od wczoraj za bardzo brzuch drętwieje i pobolewa jak na okres.. dobrze, że w poniedziałek mam wizytę bo chyba zadzwoniłabym i poszłabym do niej wcześniej a tak to przeczekam jeszcze te kilka dni...

Drusia ja to znowu mam tak, że zazwyczaj jak się już obudzę w nocy to nie zasnę póki mały się nie ruszy żeby wiedzieć czy wszystko ok. Bo inaczej choćbym miała nie spać pół nocy to nie zasnę póki go nie poczuję i tez zaraz za dużo rozmyślam czy wszystko ok

reklama
super-mysz17 - ja tez ciagle sprawdzam czy maly sie rusza, taka schiza :)

I glod mnie dopada (czy to naprawde glod?) coraz czesciej, staram sie skupic na czyms malokalorycznym i zdrowym np marchewki, ale to nie to samo co porzadna porcja czegos.. najgorsze jest to,ze ja nigdy w zyciu zgagi nie mialam, a teraz jest juz seria produktow, ktorych nie jem, bo wiem, ze bedzie palic i wogole mam jakby malo miejsca w zoladku-normalne porcje sobie nakldam i widze, ze juz w polowie miejsce w zoladku sie konczy. Osttanio po zjedzeniu schylilam sie, zeby cos podniesc i wszystko mi wrocilo do gardla :/

Do góry