reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia- z tym bocianem to faktycznie musi coś być ! hahahahaha ;P mój Gamoń, ciągle bociany widział ! Wiec szykuj się na córcie ! ;D:laugh2::laugh2:
sojnabig- Gratulację dla siostry !
Anna25-no widzisz, co lekarz to inne przekonania i zalecienia ;)

Dziewczyny mam do Was jeszcze jedno pytanie. Czy zdarzyło się wam, ze podczas badań prenatalnych lekarz powiedział Wam, zę żołądek dzidziusia się pełny ? Mi tak powiedział, kazał mi się w trakcie badania przejść ale niestety żołądek się nie opróżnił. Niby powiedział, ze to nic strasznego, ale same wiecie jak to jest. Jest to moje pierwsze ukochane dziecko. Wszystko jest dla mnie nowe.

reklama
Urodziła [emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Jaki dzidziuś duzy?
Anna25 raczej pytanie było do mam, które biora, chciałam porównać dawki.
Martyna z pełnym brzuchem u dzidziusia się nie spotkalam (tzn lekarz nigdy nic nie mowil) ale np. moja zosia miala za duży brzuszek w stosunku do reszty ciala. Jednak nie było to nic złego w jej przypadku, taka uroda po prostu.

Wszystkozajęte coś w tym stylu, widziałam i pikowane i bez pikowania, różne tapicerki, niektóre jeszcze z podnóżkiem dostawianym, baaaardzo wygodne, marzy mi się tak, bo cudownie się w nim siedzi:) Link do: fotel Cupido ES 96cm x 112cm x 86cm - kup w BRW
Link do: fotel Strawinsky II ES 97cm x 109cm x 89cm - kup w BRW
3_max.jpg

Sojna pogratuluj siostrze:) No i gratulacje dla Ciebie Ciociu!
Ja coś kiepsko się czuję, boli mnie miednica, brzuch jakiś ciężkawy.. Nos zapchany. Jedziemy dziś kupić łóżko dla Klaudii i dywan pewnie, mąż twierdzi, że biurko może poczekać, tylko nie wiem na co i po co, on myśli, że ja będę kursować co chwila po meblowych i szukać. Pogoda do bani, całą noc chyba lało. Mam dziś w planach jeszcze poukładać w szafkach dzieci, trochę miejsca się zrobi i będę mogła wyjąć ubranka po Adasiu dla Wiktorka

Sojna gratulacje ciociu, udało się siostrze urodzić naturalnie?
Dziś pogoda typowo łóżkowa, postanowiłam nie robić nic, żadnych porządków, obiadów. Laura idzie na 14 do pizzerii na urodziny, wiec obiad dla niej jest, a my z mężem jakoś sobie poradzimy[emoji12] No może jedynie pranie wstawie
Klauduska ja rownież nie widzę twojego teledysku ślubnego [emoji24]
Jagódka ładne szafki i widzę ze stolarz terminowy i szybki, bo znaleźć dobrego i terminowego stolarza graniczy z cudem

Miłego dnia dziewczynki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
o matko, jeden dzien mnie nie było a Wy tu naskrobałyście jak nie raz przez tydzień :)
sojanbig - gratuluję nowego członka w rodzinie :) moja znajoma wczoraj urodziła córeczkę, wody jej odeszły, skurczy brak. podali jej oksytocynę ale dziecko zaczęło gubić tętno. zrobili w końcu cesarkę i okazało się, że mała miała dwukrotnie owiniętą szyję pepowiną..
.jagódka - cieszę się, że w końcu zabudowa gotowa - b.ładny efekt, sporo rzeczy się tam zmieści.
miciurka - życzę powrotu do zdrowia
klauduśka - świetny filmik, też wróciłam wspomnieniami do swojego ślubu :)
kasia.zosia - a jednak chłopak tak jak chciałas! chyba miała być dziewczynka? nawet jakieś damskie fatałaszki chyba kupowałas w lidlu? :)

ja wczoraj byłam na połówkowym, dziewczynka na 100% w dodatku zdrowa jak rybka :) 21,4 - waga 380 (jej brat tego samego dnia ważył 580 :D) więc jest nadzieja, że to raczej będzie kruszynka chociaż przy cc wszystko mi jedno :p ziewała i pokazywała nam język.
Dziękuję Wam za wszystkie głosy w sprawie Marceliny, .jagódka Twój komentarz najbardziej mnie rozbawił z tą góralka :D hahah serio. Wstałam wczoraj o 6 rano z jedną jedyną myślą - jaka Alicja, jaka Marcelina przecież to jest Maria :) czyli tak jak sobie dziadkowie wymarzyli (no trudno) ale w mojej głowie nie ma w tej chwili żadnej konkurencji dla tego imienia :) lekarz też stwierdził, że mu z twarzy najbardziej Marię przypomina, mój mąż się cieszy, ja też więc to jest TO. Mała Mery.
Co do ruchów to mimo to, że ja je czuję od 15-16tyg i czasem widzę jak mój brzuch podskakuje to mój mąż jak przykłada rękę to ich nie czuje. lekarz powiedział, że to przez łożysko na przedniej ścianie, które może trochę je tłumić. więc jeśli ktoś jeszcze nie czuje ruchów albo czasem nieregularnie - może też macie łożysko z przodu? poprzednio (z synem) było z tyłu i rzeczywiście była różnica.

Do góry