reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Miciurka bardzo mi przykro, że się tak sypiesz;):frown: Mam nadzieję, że niebawem wrócisz do zdrowia.
Wiecie, że ja nadal mam katar? Od ponad 3 tygodni:/ Odstawiłam krople do nosa, bo bałam się, że się uzależnię, nie wiem co mam zrobić z tym katarem:baffled:

reklama
kasia.zosia 3x2 asmag forte (chyba 34mg/tabl), wcześniej magne b6.

sojnabig siostra siłami natury rodzi? Od rana? Uhhh.. czy za wcześnie przyjechali? Oby wreszcie maluch przeszedł na tą stronę!

jagodka dzięki za info, myślałam, że nic poza "lokowaniem produktu" ;)

Robiłam dziś hormony tarczycy i morfologię i wszystko w normie :) No poza przeciwciałami, ale one i tak mi spadły do 60, a zawsze miałam grubo powyżej 200 ;) W pt mam wizytę u endo to przy okazji mocz do labu podrzucę.

Dziś dostałam wstępny projekt pokoju dla malucha :) I raczej wiele nie będziemy zmieniać, szukam fajnego fotela z myślą o KP. Jakby któraś widziała coś ciekawego to czekam na cynk :)

Miciurka bardzo mi przykro, że się tak sypiesz;):frown: Mam nadzieję, że niebawem wrócisz do zdrowia.
Wiecie, że ja nadal mam katar? Od ponad 3 tygodni:/ Odstawiłam krople do nosa, bo bałam się, że się uzależnię, nie wiem co mam zrobić z tym katarem:baffled:
No wlasnie coś jest z tymi chorobami dziwnego. Moja zosia miala ze 2 tygodnie katar, potem ta gorączkę 2 dni i teraz znowu ma katar. To też juz 3 tydzień u niej. U znajomej synek to samo, 3 tygodnie kataru i kaszlu i w międzyczasie 2 dni goraczki...

Sojnabig i jak się mam nie bać ze urodze olbrzymka??

Martyna28 no Ja aż w szoku jestem ze taką wzorową jestem [emoji4] przed ciążą nie miałam tak dobrych wyników jak teraz [emoji5] mezus mi mówi ze jestem jego inkubatorkiem stworzonym do dzieci [emoji3] w dodatku w jego firmie zadomowil się drugi rok z rzędu bocian - ten sam i przyjechał z pracy i mówi że w ramach podziękowań za dokarmianie tamtej zimy przyniósł nam synusia to za tą zimę będzie corcia[emoji23][emoji6]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka zdrówka!
Sojnabig gratki dla siostry [emoji4]
Jakie dawki magnezu bierzecie? I ile razy dziennie?
Nie brałam i nie biore

. lekarz mówi na niego "kolos " w 17t miał 390g..
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Moja miała tyle w 21 tyg i lekarz powiedział, że jest pośrodku normy [emoji6]

A propos glukozy, mi dr zlecił i powiedział, żeby zrobić po skończonym 24 tyg.

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
Do góry