reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

La_nina na szczęście kupiłam tylko jeden sweterek w lidlu :D może się trafi w rodzinie jakaś dziewczynka to jej dam :D
Maria tez super, podoba mi się bardzo, moja siostra jest Maria, moja babcia i moja ciocia :)

reklama
Zrobiłam 100km po sklepach meblowych i nie kupiłam NIC. Jestem wściekła, bo mąż negowal każdy pomysł. Nawet głupiego dywanu nie kupiliśmy. Mam to w dupie, niech sam lata i szuka, ja mam dosyć, wszystko mnie boli. Pół dnia zmarnowane, a pokój dalej pusty

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka zdrówka życzę :)

Jagódka miejmy nadzieje ze chorubsko nie chce Cię złapać a zabudowy śliczne i faktycznie bardzo słowny stolarz :)

Sojnabig gratulacje dla siostry :)

Większość z Was już miej więcej zna wagi maluszków a my nie wiemy jaki długi i ile może ważyć :( musimy poczekać do 20.10 . A ja leze a maluszek fikolki chyba robi :)

Marysia piękne imię :)

Ja tez jeszcze nie wiem ile moja Mala wazy i jak dluga jest, ani razu lekarz mi nie wspomnial. A ja zawsze zbyt rozemocjonowana jestem by pytac. Na polowkowym licze ze sie dowiem :)
Jagodka-szkoda nerwow.. tak jest z tymi mezczyznami...;)
Dziewczyny ja dzis myslalam ekhm ze sie zsiusialam. Czytalam na siedzaco gazete wstaje i mokre spodnie duza plama chyba sluz, nie wiem ale bardziej wodnisty niz zwykle. Od poczatku kremowo bialy i gesty. Czy ja mam sie martwic? Nie mialam tego "efektu" nigdy...
Dobrej nocy :)

Sojnabig- gratulacje dla Siostry i dla ciebie ciociu hihi, teraz ty następna :)

Kasia.zosia - oo to jednak chłopczyk hihi

Turluturlu - niby w ciąży dużo śluzu jest ale jakby się powtórzyło to zapytaj lekarza - ogólnie na następnej wizycie wspomnij ze takie coś było, trzeba pilnować

Densik- zaraz będzie ten 20 to się dowiesz hihi,

La_nina- gratuluję zdrowej córeczki :) , ładna waga , niezle ważył brat w tym samym czasie hehe zazdroszczę wyboru imienia , ja dalej mam problem chyba będzie Daniel dla chłopca jak nie znajdę niczego innego , dla dziewczynki aż 4 opcje są, dla chłopca naprawdę nic mnie nie zadowala no masakra ...

Co do żołądka pełnego u dzidzi to dobrze - tak jak ktoś powiedział znaczy ze pracuje :) hihi, u mnie na usg miała dzidzia i pełny żołądek i pełny pęcherz i było ładnie widać takie dwa punkciki mówił mi lekarz ze to bardzo dobrze bo znaczy ze pracuje wszytsko i ładnie to wygląda więc nie ma powodu do niepokoju :)

Ja niestety dalej "zdycham" ooo.. :/ , miałam nie wychodzic ale.byla akcja ikea i musiałam bo przecież jestem główny mózg operacji jakbym puściła chłopów samych to nie wiadomo z czym by mi się tu w domu pojawili hehe [emoji23] ,

Jagódka - tyle jechać i nic nie kupić nie dziwię się że wkurzona haha, mój też dziś tylko obalał moje teorie wystroju podczas zakupów [emoji23][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jeszcze nie wiem ile moja Mala wazy i jak dluga jest, ani razu lekarz mi nie wspomnial. A ja zawsze zbyt rozemocjonowana jestem by pytac. Na polowkowym licze ze sie dowiem :)
Jagodka-szkoda nerwow.. tak jest z tymi mezczyznami...;)
Dziewczyny ja dzis myslalam ekhm ze sie zsiusialam. Czytalam na siedzaco gazete wstaje i mokre spodnie duza plama chyba sluz, nie wiem ale bardziej wodnisty niz zwykle. Od poczatku kremowo bialy i gesty. Czy ja mam sie martwic? Nie mialam tego "efektu" nigdy...
Dobrej nocy :)

A jesteś pewna, że to nie wody się sączą? Sprawdziłabym to na IP. Może pęcherz płodowy jest nieszczelny?

Nie bylo tego duzo. Tej widy lub sluzu widnistego. Poobserwuje. Jezeli sie powtorzy to ba IP bez zastanowienia. To pierwsza ciaza, zielona jestem w tym temacie. Cholera, przestraszylam sie :(

Nie bylo tego duzo. Tej widy lub sluzu widnistego. Poobserwuje. Jezeli sie powtorzy to ba IP bez zastanowienia. To pierwsza ciaza, zielona jestem w tym temacie. Cholera, przestraszylam sie :(

Jeśli mniej niż pół szklanki to pewnie nie. Kup papierek lakmusowy w aptece i sprawdź czy zabarwi na niebiesko (zasada) jak tak to wody i na IP.

reklama
Jagódka - tyle jechać i nic nie kupić nie dziwię się że wkurzona haha, mój też dziś tylko obalał moje teorie wystroju podczas zakupów [emoji23][emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jechać nie jechałam daleko, te 100km to w sensie,że się ołaziłam.. chyba 3/4 sklepów meblowych w mieście zwiedzilam.. koniec końców łóżko pewnie zamowie na allegro, już znalazłam właściwe.
Brzucho mnie boli[emoji53]
Po powrocie już tylko lezalam, a mąż sprzatnal całe piętro, dzieciom kolację zrobił. Niech się wprawia, bo teraz będzie tak częściej, niestety wolniej się regeneruje i szybciej się męczę.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry