Sojnabig- gratulacje dla Siostry i dla ciebie ciociu hihi, teraz ty następna
Kasia.zosia - oo to jednak chłopczyk hihi
Turluturlu - niby w ciąży dużo śluzu jest ale jakby się powtórzyło to zapytaj lekarza - ogólnie na następnej wizycie wspomnij ze takie coś było, trzeba pilnować
Densik- zaraz będzie ten 20 to się dowiesz hihi,
La_nina- gratuluję zdrowej córeczki
, ładna waga , niezle ważył brat w tym samym czasie hehe zazdroszczę wyboru imienia , ja dalej mam problem chyba będzie Daniel dla chłopca jak nie znajdę niczego innego , dla dziewczynki aż 4 opcje są, dla chłopca naprawdę nic mnie nie zadowala no masakra ...
Co do żołądka pełnego u dzidzi to dobrze - tak jak ktoś powiedział znaczy ze pracuje
hihi, u mnie na usg miała dzidzia i pełny żołądek i pełny pęcherz i było ładnie widać takie dwa punkciki mówił mi lekarz ze to bardzo dobrze bo znaczy ze pracuje wszytsko i ładnie to wygląda więc nie ma powodu do niepokoju
Ja niestety dalej "zdycham" ooo.. :/ , miałam nie wychodzic ale.byla akcja ikea i musiałam bo przecież jestem główny mózg operacji jakbym puściła chłopów samych to nie wiadomo z czym by mi się tu w domu pojawili hehe [emoji23] ,
Jagódka - tyle jechać i nic nie kupić nie dziwię się że wkurzona haha, mój też dziś tylko obalał moje teorie wystroju podczas zakupów [emoji23][emoji16]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom