reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A ja z niepokojem ostatnio zauważyłam, że coraz wyżej podjeżdżamy.. czyli poród coraz bliżej. Dla mnie kluczowe będą tygodnie 30-32 bo wtedy się dowiem,czy i tym razem szyjka nie wytrzyma do końca. Najgorsze jest to, że wypadnie to w grudniu, a nie chciałabym przed świętami wylądować na zakładanie pessaru w szpitalu:(

Jagódka ja też mam nadzieję że święta spędzę w domu ale już będziemy na takim etapie że pewnie niektóre z nas urodzą jeszcze w tym roku.

Jestem załamana. Wyczułam gulke na wardze sromowej na gorze pod skora. Boze az sie wstydze Wam o tym pisac. Ledwo grzybka wyleczyłam. Mysle ze to opryszczka. Nigdy tego nie mialam. Wiec nie mam pewnosci. To malenstwo ale zaczyna bolec. Dbam o higiene.. zalamka.. Lykam od 3 dni Heviran bo lekarz ochrzanil mnie ze mialam juz dwa razy opryche na ustach i nie lykalam tego, ze nie wykupilam. Heviran ma tez leczyc opryszczke narzadow plciowych.. a tu prosze. Nie mam pewnosci czy to to. Boje sie jak diabli. Do lekarza nie ma miejsc ale wiem ze jutro przyjmuje. Czy probowac po wizytach pytac go czy mnie przyjmie? Ledwo co widac ale czuje ze cos rosnie. Czy isc do innego gina? Wztydze sie tego. Malo co widac nie wiem czy to jest to...ale swedzi boli.. zalamka. Boje sie ze lekarz mnie opieprzy ze nic nie ma a ja przychodze.
Az sie rano poplakalam. wiem jakie niebezpieczne jest to swinstwo. Czemu ten heviran nie dziala? ;( Blagam o cieple slowa

Jestem załamana. Wyczułam gulke na wardze sromowej na gorze pod skora. Boze az sie wstydze Wam o tym pisac. Ledwo grzybka wyleczyłam. Mysle ze to opryszczka. Nigdy tego nie mialam. Wiec nie mam pewnosci. To malenstwo ale zaczyna bolec. Dbam o higiene.. zalamka.. Lykam od 3 dni Heviran bo lekarz ochrzanil mnie ze mialam juz dwa razy opryche na ustach i nie lykalam tego, ze nie wykupilam. Heviran ma tez leczyc opryszczke narzadow plciowych.. a tu prosze. Nie mam pewnosci czy to to. Boje sie jak diabli. Do lekarza nie ma miejsc ale wiem ze jutro przyjmuje. Czy probowac po wizytach pytac go czy mnie przyjmie? Ledwo co widac ale czuje ze cos rosnie. Czy isc do innego gina? Wztydze sie tego. Malo co widac nie wiem czy to jest to...ale swedzi boli.. zalamka. Boje sie ze lekarz mnie opieprzy ze nic nie ma a ja przychodze.
Az sie rano poplakalam. wiem jakie niebezpieczne jest to swinstwo. Czemu ten heviran nie dziala? ;( Blagam o cieple slowa
A może to nie opryszczka tylko jakiś wyprysk? Tzw.twardy pryszcz ;)

reklama
Do góry