sojnabig
Fanka BB :)
Widziałyscie, że pojawiły się już czerwcówki? już tak daleko zaszlyśmy )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zauważyłam dziś :-) z niecierpliwością czekam na pojawienie się każdego kolejnego miesiąca i coraz bardziej oddycham z ulgą... Już coraz bliżej :-)Widziałyscie, że pojawiły się już czerwcówki? już tak daleko zaszlyśmy )
zauważyłam dziś :-) z niecierpliwością czekam na pojawienie się każdego kolejnego miesiąca i coraz bardziej oddycham z ulgą... Już coraz bliżej :-)
Jak już się wrześniowki pojawia będę szczęśliwa [emoji4] [emoji6]Widziałyscie, że pojawiły się już czerwcówki? już tak daleko zaszlyśmy )
A może to nie opryszczka tylko jakiś wyprysk? Tzw.twardy pryszczJestem załamana. Wyczułam gulke na wardze sromowej na gorze pod skora. Boze az sie wstydze Wam o tym pisac. Ledwo grzybka wyleczyłam. Mysle ze to opryszczka. Nigdy tego nie mialam. Wiec nie mam pewnosci. To malenstwo ale zaczyna bolec. Dbam o higiene.. zalamka.. Lykam od 3 dni Heviran bo lekarz ochrzanil mnie ze mialam juz dwa razy opryche na ustach i nie lykalam tego, ze nie wykupilam. Heviran ma tez leczyc opryszczke narzadow plciowych.. a tu prosze. Nie mam pewnosci czy to to. Boje sie jak diabli. Do lekarza nie ma miejsc ale wiem ze jutro przyjmuje. Czy probowac po wizytach pytac go czy mnie przyjmie? Ledwo co widac ale czuje ze cos rosnie. Czy isc do innego gina? Wztydze sie tego. Malo co widac nie wiem czy to jest to...ale swedzi boli.. zalamka. Boje sie ze lekarz mnie opieprzy ze nic nie ma a ja przychodze.
Az sie rano poplakalam. wiem jakie niebezpieczne jest to swinstwo. Czemu ten heviran nie dziala? ;( Blagam o cieple slowa
Właśnie, może to nic strasznego głowa do gory, na pewno będzie dobrze. Myślę, że kontrola u lekarza się przyda ale bądź dobrej mysli!A może to nie opryszczka tylko jakiś wyprysk? Tzw.twardy pryszcz