reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jagódka - [emoji1] no dobiłas [emoji23], dobrze że mój tego nie czyta bo ny powiedział ze leń ze mnie haha ;) , dziś akurat mam taki dzień w sumie ,

Ja miałam warzywa z ryżem na obiad,

Japko- gratuluję syna :) ,

U mnie śpi dalej w tym samym pokoju mały ale w swoim łóżku, teraz go będę wyprowadzac do jego własnego pokoju a dzidzia wskoczy na jego miejsce hah ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Japko gratuluję synka:)

Mój mały też jeszcze śpi u nas w sypialni:) ale od początku w swoim łóżeczku, planujemy go przenieść do jego pokoju za miesiąc, jak skończy rok:)

Gratuluje synka Ja bym chciala zeby spal u siebie ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu :) Tam gdzie pracuje coreczka od urodzenia spala w lozeczku a od 9 miesiaca w swoim pokoju ale w lozku dla doroslych....

Ellie bardzo dużo zależy od tego jak karmione jest dziecko. Klaudia była bardzo krótko kp, potem już tylko MM spała od początku w swoim łóżeczku. A Adam wisiał na mnie non-stop, więc nie było opcji, żebym siedziała na fotelu 3/4 nocy, brałam go do łózka i miał open-bar a ja przysypiałam

No mi wtedy w szpitalu powiedzieli, że to od kręgosłupa i tylko ćwiczenia..

Moja córka spała u nas w sypialni, ale w swoim łóżeczku tata wstawal i mi ją podawał do piersi, karmiłam w łóżku na leżąco. Szybko zaczęła przesypiac noce także przed 1-rokiem życia już u siebie w pokoju spała. Teraz mamy inne warunki, bo my mamy sypialnię, Młoda swój pokój także Młode będzie chyba mieszkać z nami dopóki nie wubudujemy domu gdzie każdy będzie mieć swój pokój:)

Kurcze zrobiło się zimno, tydzień siedziałam w domu dziś wyszłam i się zdziwiłam - nie mam kurtki!:O Myślałam, że w jedną z jesiennych starych wejdę, a tu lipa, nic z tego, o ile do biustu się dopinam, to niżej już nie, fatalnie to wygląda.. Muszę na gwałt znaleźć kurtkę. Przejrzałam allegro i olx, i albo 250-300zł, albo namioty w rozmiarze 46-50. Niedobrze, może na targu albo w ciuchu znajdę coś odpowiedniego..

Doskonale Cie rozumiem z tymi kurtkami. Ja mam jedna regulowana w talii przypadkowo kupiona 2 lata temu. Ale chce jeszcze jedna i buszuje po ciuchach... pogoda juz totalnie jesienna. Ja po baseniku wskakuje pod kolderke, dobrej nocy Laseczki :)

Ja na szczescie z garderoba nie mam tak zle bo dopiero od kilku dni nosze spodnie ciazowe, ale juz zaczynam rosnac w oczach :D ciekawe jak to bedzie zima, bo kupowanie specjalnie kurtki 1-2 rozmiary wieksza mi sie nie widzi. Moze mamie ukradne jedna zimowa akurat ona jest tak rozmiar ode mnie wieksza :):p

Dzięki mojemu D nie muszę się martwić kupnem kurtki. Jeszcze zanim zaszłam w ciąże z najstarszą pannica, dostałam od niego w prezencie kurtkę trzy rozmiary za duża. Sprawdza się idealnie w czasie ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki mojemu D nie muszę się martwić kupnem kurtki. Jeszcze zanim zaszłam w ciąże z najstarszą pannica, dostałam od niego w prezencie kurtkę trzy rozmiary za duża. Sprawdza się idealnie w czasie ciąży.

Hahahahaha bo on myślał przyszlosciowo!:D

Do góry