Grabcia123 ' bierz leki bo sobie biedy kobieto możesz narobić , łącznie z jakimiś kamieniami nerkowymi, i innymi , lekarz powinien dać Tobie leki bezpieczne dla dzidzi, ja właśnie skończyłam antybiotyk i był bezpieczny dla płodu.
Monsku- jeju kuruj się , ja z syropkiem *spam* i ciepłymi herbatkami dałam rade,
Asia- jeju biedna a co tam było w końcu ze taki ból ?
Jeny dziewczyny co się dzieje wszyscy chorzy , co to za cholerny sezon,
Anness- mi strasznie szybko poleciało, ciuszki zawsze możesz kupić, ja już mam trochę a tym bardziej biorę jakieś neutralne bo my nie poznajemy płci ,
U mnie było tak w pierwszej ciąży ze łóżeczko w drugim pokoju i miałam tam też łóżko i ja tam spałam żeby karmić w nocy itp, a teraz właśnie w drugiej ciąży chce zrobić jak ty mówisz żeby drugie dziecko spało w koszu Mojżeszowym i jak coś będę brać do siebie - na karmienie - mi się zawsze na leząco najlepiej karmiło ,

, mam łóżeczko ale mi się po prostu nie zmieści i musi spać w koszu,
Jagódka - super ze przechodzi

, to przy tym co już zrobiłaś ja się boję przyznać ze dopiero wstalam [emoji23], dziś dzień wolny od dziecka itp

, tylko pobudka o 6 bo dzidzia w brzuchu harcowała a jak usnełam o 8 to się o 11 obudzilam ha, o matko na urodziny 11 to dużo

, będzie dużo krzyków i biegania hehe.
Kasiu_linka- witaj

, a kiedy poznajesz płeć

? Ja nie będę znała i musze dwa imiona myśleć dla dziewczynki mamy dla chłopca ni w ząb nie idzie z naszymi wymaganiami heh, a tak to masz jakieś przeczucie sama ? Może sen proroczy był

? Hih, ja miałam przeczucie na dziewczynkę ale dzidzia z buzi bardziej mi na chlopca podchodzi hehe, I sama juz nie wiem dalej

, myślałam że matka zawsze wie i ma przeczucie a tu G...

,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom