reklama
A czy ja mogę prosić o dodanie do grupy zamkniętej? I jak ją znaleźć ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
monsku
Fanka BB :)
rozmaryn - serio? zaniepokoilas mnie... teraz jak poszlam na siku to nic nie bolalo, zobacze co sie okaze do popoludnia
Ellie - ja tez cos nie bardzo ze spaniem, dziwne to bo wstaje po 6tej codziennie, wiec wieczorem padam, a potem sie budze w nocy, bo mi albo niewygodnie,albo za goraca itp
Ellie - ja tez cos nie bardzo ze spaniem, dziwne to bo wstaje po 6tej codziennie, wiec wieczorem padam, a potem sie budze w nocy, bo mi albo niewygodnie,albo za goraca itp
wszystkozajete
Moderatorka
Ellie123 ale przecież mamy zamknięty wątek na grupie Ja śledzę oba wiec bez różnicy mi gdzie
Monsku a może to jakaś infekcja pęcherza?
Monsku a może to jakaś infekcja pęcherza?
monsku
wszystkozajete - ale mnie nie boli pecherz, nie ma pieczenia tylko przy koncowce sikania jest bol na dole. Teraz juz praiwe nic. Zastanawiam sie (bo to juz nie pierwszy raz tak) czy to nie od jelit, bo mnie ostatnio po tej grupie zoladkowej brzuch pobolewa i z kibelkowymi sprawami cos nie tak..
kasia.zosia
Moderatorka
Chyba nikogo nie zrobiłaś z tego co patrze poza Tobą wszyscy maja pozycję użytkownikaJestem, żyję, wyszłam ze szpitala w środę ale mam w domu remont a do tego dziś wyprawiam młodemu urodzinami więc nie mam na nic czasu. Co do zamkniętego to zrobiłam kogoś administratorem ale nie pamiętam kogo chyba Kasia.zosia
Misia-A
Też dziś nie mogłam....obudziłam się po 1 w nocy.... :-(A ja znow nie moge spac .
turluturlu
monsku - Ty lepiej siebie poobserwuj i albo do gina na szybszą wizytę, albo dzwoń tam gdzie Cię lekarz przyjmuje (myślę, że można porozmawiać z położną-mi tak parę dni temu któraś z Was doradziła i tak było), bo każda ciąża jest inna.
Trzymaj się.
Oj Dziewczyny...kiedy skończą się te polskie tropiki ?
Trzymaj się.
Oj Dziewczyny...kiedy skończą się te polskie tropiki ?
reklama
Hej pewnie mnie już nie pamiętacie. Odzywała sie na swamym początku Ale potem jakoś brakowało mi czasu i zapomniałam o forum. Jeśli zechcecie mnie przygarnac jeszcze raz to obiecuje poprawę i bede pisać codziennie tym bardziej że od kilku dni leżę plackiem a opiekę nad córeczka musieli przejąć wszyscy na około. Mogę się pochwalić ze spodziewam sie synka Ale bardzo sie martwię bo od dłuższego czasu mam krwawienia a w płynie wiśniowym widać jakieś farfocle. Wg mojego giną to nitki krwi. W następny czwartek mam kolejną wizytę (3 w tym miesiąc u!) I zobaczymy co dalej. Jak nic sensownego mi nie powie to chyba zgłoszę sie do szpitala bo oszaleje. Zaraz postaram się troszkę nadrobić forum żeby Was poznać. Mam nadzieję nadzieje ze przyjmijcie mnie do siebie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom