reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A ja jak super się czułam tak właśnie poszłam do sklepu i wyniósł mnie jakiś dziadek na zewnątrz bo zemdlalam ;((( już trzeci raz mi się to zdarzyło i więcej sama już nie wyjdę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jak super się czułam tak właśnie poszłam do sklepu i wyniósł mnie jakiś dziadek na zewnątrz bo zemdlalam ;((( już trzeci raz mi się to zdarzyło i więcej sama już nie wyjdę

Uuu to niefajnie, współczuję.

Mięso zwyczajnie dotykam gołymi rekami, rece myje dokładnie potem a deskę wrzątkiem myje i tyle. Moja siostra nie znosi mięsa i jak była w ciąży to naga dala mężowi ze w ogóle nie wolno jej się zbliżać do surowego :D i od tego czasu nie musi gotować :D

Ja nie jem raczej miesa i ni elubie go "obrabiac", a rekawiczki jednorazowe z apteki uzywam zawsze gdy wsadzam rece do jedzenia, ze wzgledow higienicznych. Nie, zebym jakas byla przewrazliwiona,ale nie wiem na ile dokladnie rece da sie umyc.. deske tez przelewamy wrzatkiem i uzywam plastikowej - tak jakos mi sie wydaje ze drewniana bardziej "chlonie" zarazki..
Ja jesczze obiadu nie wymyslilam, a ze na zw.lek dzis to pewnie musze cos wymyslic, zobacze co wygrzebie z lodowki :)

Sojna współczuję, może za mało pijesz? Powiedz ginowi, może powinnaś zrobić sobie poziom elektrolitów?

Kosmetyczka przełożyła mi wizytę na 13:30 bo jej się pierwsza baba spóźniła... nienawidzę takich sytuacji, za późno przyszła, to jej problem, nie powinna być obsłużona po prostu.. Cały dzień mi się przez to posypał, bo jako, że to drugi koniec miasta, to w najgorsze korki będę wracać:/Zrobię ten obiad wcześniej i jak mąż wróci to ugotuje jakąś kaszę i niech jedzą.
Czy Wy też macie taką sklerozę okropną? W piątek umówiłam się z kobitką, która wyprzedaje kosmetyki z drogerii, żeby mi odłożyła paletkę cieni sleeka i w poniedziałek ją odbiorę.. I zapomniałam na śmierć:O Dziś tam pojadę bo głupio mi strasznie, na szczęście oni pracują codziennie normalnie, ale mimo wszystko pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła.

Sojna współczuję, może za mało pijesz? Powiedz ginowi, może powinnaś zrobić sobie poziom elektrolitów?

Kosmetyczka przełożyła mi wizytę na 13:30 bo jej się pierwsza baba spóźniła... nienawidzę takich sytuacji, za późno przyszła, to jej problem, nie powinna być obsłużona po prostu.. Cały dzień mi się przez to posypał, bo jako, że to drugi koniec miasta, to w najgorsze korki będę wracać:/Zrobię ten obiad wcześniej i jak mąż wróci to ugotuje jakąś kaszę i niech jedzą.
Czy Wy też macie taką sklerozę okropną? W piątek umówiłam się z kobitką, która wyprzedaje kosmetyki z drogerii, żeby mi odłożyła paletkę cieni sleeka i w poniedziałek ją odbiorę.. I zapomniałam na śmierć:O Dziś tam pojadę bo głupio mi strasznie, na szczęście oni pracują codziennie normalnie, ale mimo wszystko pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła.

Jutro wizyta muszę mu powiedzieć bo to nie pierwszy raz taka sytuacja... Pije bardzo dużo, rano zjadłam normalnie śniadanie nawet ciśnienie ok. Może to cukier?

O taaak, cały czas zapominam o wszystkim...:/

Jutro wizyta muszę mu powiedzieć bo to nie pierwszy raz taka sytuacja... Pije bardzo dużo, rano zjadłam normalnie śniadanie nawet ciśnienie ok. Może to cukier?

O taaak, cały czas zapominam o wszystkim...:/

A może niedobór żelaza? Ja miałam w poprzedniej ciazy niedobór i miałam 3 kroplowki żeby szybko uzupełnić poziom. Co prawda nie mdlalam ale byłam taka spiaca ze na stojąca zasypialam. A może w sklepie było zbyt duszno i za mało tlenu? Mdlalam w dziecinstwie w kosciele, gdzie było pełno ludzi.

A może niedobór żelaza? Ja miałam w poprzedniej ciazy niedobór i miałam 3 kroplowki żeby szybko uzupełnić poziom. Co prawda nie mdlalam ale byłam taka spiaca ze na stojąca zasypialam. A może w sklepie było zbyt duszno i za mało tlenu? Mdlalam w dziecinstwie w kosciele, gdzie było pełno ludzi.

Nie było tragedii ale to był już 3 raz... Pewnie dostanę jutro skierowanie na wszelkie badania, także jutro dam wam znać :)

A teraz UWAGA!

Przed chwilą poczułam nie muśnięcie, nie laskotanie a KOPNIAKA :D

Nie było tragedii ale to był już 3 raz... Pewnie dostanę jutro skierowanie na wszelkie badania, także jutro dam wam znać :)

A teraz UWAGA!

Przed chwilą poczułam nie muśnięcie, nie laskotanie a KOPNIAKA :D

Gratulacje!!! Też bym chciała czuć takie solidne kopniaczki [emoji5]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od poczatku II Trymestru zaslablam 3 razy. W sklepie. Wlasciwie czesto jest mi slabo, wiem jakie to uczucie okropne. Czasem nie daje rady stac w kolejce i zabieram produkty z tasmy bo czuje ze zaraz sie wywroce. Czytalam w poradniku W oczekiwaniu na dziecko ze to czeste w drugim trymestrze. Mimo wszystko chyba trzeba to zglosic lekarzowi. Ja mam wizyte dopiero za 3 tygodnie jesli mi nie minie to powiem. Badania mam w normie.

reklama
Ja od poczatku II Trymestru zaslablam 3 razy. W sklepie. Wlasciwie czesto jest mi slabo, wiem jakie to uczucie okropne. Czasem nie daje rady stac w kolejce i zabieram produkty z tasmy bo czuje ze zaraz sie wywroce. Czytalam w poradniku W oczekiwaniu na dziecko ze to czeste w drugim trymestrze. Mimo wszystko chyba trzeba to zglosic lekarzowi. Ja mam wizyte dopiero za 3 tygodnie jesli mi nie minie to powiem. Badania mam w normie.
No to u mnie identycznie, ja dziś miałam zakupy na taśmie i na szczęście na przeciwko była apteka i tam kobitki się mną zajęły...

Do góry