reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A ja czuję że będę styczniowa :-) oby nie grudniowa, bo dziś urodziła moja koleżanka bliźnięta w 34t.3d. a u mnie to by był ostatni tydzień grudnia...

reklama
Ja tez moge byc styczniowa bo termin mam na 1 lutego :) Dzisiaj mojemu mezowi mowie ze dziewczynom na forum mezczyzni pomagaja a ja sie prosze od miesiaca zeby odkurzyl albo mi wniosl odkurzacz na gore to stwierdzil ze to jakas propaganda... No tak mnie wkurza w ciazy ze nie wiem...

1469040906-cba5l0.jpeg

Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza :) pierwszy raz zamiast fasolki zobaczyłam małego bobaska :) rączki i nóżki juz sa, w dodatku machało do nas podczas badania, wiec super :) dzisiaj 9 tydzień 5 dzień maluszek ma prawie 3 cm [emoji111]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1469040906-cba5l0.jpeg

Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza :) pierwszy raz zamiast fasolki zobaczyłam małego bobaska :) rączki i nóżki juz sa, w dodatku machało do nas podczas badania, wiec super :) dzisiaj 9 tydzień 5 dzień maluszek ma prawie 3 cm [emoji111]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cudne zdjęcia. [emoji4][emoji179]

A więc to tylko typowe zmęczenie gorączka przedślubną.;)

Mój pracuje 6 dni w tyg po kilkanaście godzin. Zakupy robimy w weekend, więc ja tylko po drobiazgi latam. Mamy znajomą, która prowadzi restauracje i 2 daniowy obiad mamy z dostawą za 14 zł, ale po co mi tyle wolnego. Lepiej mi jak postoje w garach.:p

Ja jestem zwolenniczką takich skromnych ślubów :)
Co do l4 to zależy jak firma duża to płaci firma i sie rozlicza z zusem jak mała firma to bezpośrednio zus.

Widzę, że bez względu na wiek i miejsce w sporej części jesteśmy na tym samym etapie... czyli kredyt na dom/mieszkanie :)

Pogoda się zapowiada pięknie. Zaraz się zbieram po szczaw i zupę gotować :p

b lubie zupe szczawiowa :biggrin2:a dawno nie robilam jak gotujesz? na zupy mam strasznego smaka, głównie z wyraznym smakiem zurek, barszcz...tez jem w kolko i ciągle mdlosci:dry:i ..o losie odliczam dni do konca pierwszego trymestru

a mieszkaniowo to będę miala problem, mam fajne mieszkanko oczywiście na kredyt w dobrym miejscu, blisko pracy, na parterze z przylegajacym ogrodkiem i jak na nasze potrzeby bylo super ale teraz 2 maluszki bedzie ciasno...

A ja czuję że będę styczniowa :-) oby nie grudniowa, bo dziś urodziła moja koleżanka bliźnięta w 34t.3d. a u mnie to by był ostatni tydzień grudnia...

a urodzily sie zdrowe ? ja tez sie martwie ze urodze wcześniej, poprzednie porody tez mialam szybciej o 2 i 3 tyg a to pojedyncze ciaze ...

Pola z tego co wiem urodziły się zdrowe i nawet dość duże bo ok 2kg. Moje samopoczucie jest fatalne już też odliczam dni do końca pierwszego trymestru, chociaż trudno mi uwierzyć że mdłości i wymioty zniknął jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, bo ostatnio jest tylko gorzej i gorzej...

reklama
Sliczne te Wasze maluszki :) Fajnie tak obserwowac jak na poczatku byly zdjecia testow..pozniej kropek..teraz juz miniatura czlowieka :)
U mnie zadnych nowosci, mdlosci zmiennie, nauczylam sie nie cieszyc,ze juz zniknely, b zawsze wracaja..w pracy trzeba zacisnac zeby i wytrwac, potem w domu jestem padlina.. milego dnia!

Do góry