reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

A ja czuję że będę styczniowa :-) oby nie grudniowa, bo dziś urodziła moja koleżanka bliźnięta w 34t.3d. a u mnie to by był ostatni tydzień grudnia...

reklama
Ja tez moge byc styczniowa bo termin mam na 1 lutego :) Dzisiaj mojemu mezowi mowie ze dziewczynom na forum mezczyzni pomagaja a ja sie prosze od miesiaca zeby odkurzyl albo mi wniosl odkurzacz na gore to stwierdzil ze to jakas propaganda... No tak mnie wkurza w ciazy ze nie wiem...

1469040906-cba5l0.jpeg

Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza :) pierwszy raz zamiast fasolki zobaczyłam małego bobaska :) rączki i nóżki juz sa, w dodatku machało do nas podczas badania, wiec super :) dzisiaj 9 tydzień 5 dzień maluszek ma prawie 3 cm [emoji111]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1469040906-cba5l0.jpeg

Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza :) pierwszy raz zamiast fasolki zobaczyłam małego bobaska :) rączki i nóżki juz sa, w dodatku machało do nas podczas badania, wiec super :) dzisiaj 9 tydzień 5 dzień maluszek ma prawie 3 cm [emoji111]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cudne zdjęcia. [emoji4][emoji179]

A więc to tylko typowe zmęczenie gorączka przedślubną.;)

Mój pracuje 6 dni w tyg po kilkanaście godzin. Zakupy robimy w weekend, więc ja tylko po drobiazgi latam. Mamy znajomą, która prowadzi restauracje i 2 daniowy obiad mamy z dostawą za 14 zł, ale po co mi tyle wolnego. Lepiej mi jak postoje w garach.:p

Ja jestem zwolenniczką takich skromnych ślubów :)
Co do l4 to zależy jak firma duża to płaci firma i sie rozlicza z zusem jak mała firma to bezpośrednio zus.

Widzę, że bez względu na wiek i miejsce w sporej części jesteśmy na tym samym etapie... czyli kredyt na dom/mieszkanie :)

Pogoda się zapowiada pięknie. Zaraz się zbieram po szczaw i zupę gotować :p

b lubie zupe szczawiowa :biggrin2:a dawno nie robilam jak gotujesz? na zupy mam strasznego smaka, głównie z wyraznym smakiem zurek, barszcz...tez jem w kolko i ciągle mdlosci:dry:i ..o losie odliczam dni do konca pierwszego trymestru

a mieszkaniowo to będę miala problem, mam fajne mieszkanko oczywiście na kredyt w dobrym miejscu, blisko pracy, na parterze z przylegajacym ogrodkiem i jak na nasze potrzeby bylo super ale teraz 2 maluszki bedzie ciasno...

A ja czuję że będę styczniowa :-) oby nie grudniowa, bo dziś urodziła moja koleżanka bliźnięta w 34t.3d. a u mnie to by był ostatni tydzień grudnia...

a urodzily sie zdrowe ? ja tez sie martwie ze urodze wcześniej, poprzednie porody tez mialam szybciej o 2 i 3 tyg a to pojedyncze ciaze ...

Pola z tego co wiem urodziły się zdrowe i nawet dość duże bo ok 2kg. Moje samopoczucie jest fatalne już też odliczam dni do końca pierwszego trymestru, chociaż trudno mi uwierzyć że mdłości i wymioty zniknął jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, bo ostatnio jest tylko gorzej i gorzej...

reklama
Sliczne te Wasze maluszki :) Fajnie tak obserwowac jak na poczatku byly zdjecia testow..pozniej kropek..teraz juz miniatura czlowieka :)
U mnie zadnych nowosci, mdlosci zmiennie, nauczylam sie nie cieszyc,ze juz zniknely, b zawsze wracaja..w pracy trzeba zacisnac zeby i wytrwac, potem w domu jestem padlina.. milego dnia!

Do góry