reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Airfix - no to ja też według kalkulatora 1 kg za dużo :)
Też zastanawiałam się nad tym adapterem do pasów ale raczej nie ma to sensu bo ja głównie w domu w łóżku i jakieś wycieczki dłuższe nie planowane i nie wskazane chyba ze trafi mi odwiedzić genetyka w Bydgoszczy to mam 250 km to wtedy pewnie dla komfortu trafi zakupić.
Dzisiaj cały dzień sama w domu oszalec można samemu dobrze ze zaraz mama przyjdzie zastrzyk robić to chociaż chwile jakieś towarzystwo będzie :)

reklama
Ja wole na wage nie wchodzic ale czuje po sobie ze ok 4 -5 kg przytylam ale jem duzo slodyczy i pizze :( rano czytalam jak piszecie o tym adapterze do pasow i pojechalam do sklepu ale nie mieli za to kupilam sobie taka duza poduszke snoogle :)

Jak ktoś bardzo dużo jeździ to rzeczywiście ten adapter do pasa ma sens. Ale jak nie jeździ się codziennie to to zbędny wydatek. Dobrze zapędy pas się nie przesuwa.;)

Ja jutro wizytuje. :p stres mega,a jeszcze nie w co się ubrać, bo nie wiem w jaka kiecke się zmieszcze, bo mimo braku przyrostu masy jest juz lekko ciążowa rzeźba. ;)

U mnie rano nie ale wieczorem brzuszek jest. A jeżeli chodzi o ciuszki to spodnie ledwo dopinam i jest już bardzo ciasno w nich.

Ja nawet nie chce patrzec na ten kalkulator :) a co do pasa to wogole nie wiem o co biega, moze poczytam.. Moj brzuch jest raczej wzdeciowo-spozywczy, co wkurza, bo wieczorem mam wrazenie, ze mnie rozerwie, choc nic specjalnie wzdymajacego nie jem!

Elenna - powodzenia na wizycie!

Elenna - również życzę powodzenia na wizycie i czekamy na wieści :)
U nas dzisiaj pogoda jesienna dwa dni tylko ładnie było.
A ja dzisiaj tez do lekarza ale do endokrynologa bo mi tsh skoczyło do góry jak nie urok to sra...a.

reklama
Do góry