reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
u mnie tez mdlosci i zgaga juz raz na jakis czas, a nie 24/dobe :-)
jesli chodzi o obowiazki domowe, to niestety w 100% przejal maz ze wzgledu na ciaze zagrozona.
Wczoraj zrobil dwa obiady do wyboru na dzis i ciemny biszkopt z mascarpone i swiezymi owocami :-)a! i jeszcze zrobil wielki sloj malosolnych :-)
ja jem co on zrobi,ale jak pyta, co bym zjadla, to nie mam zadnych apetytow procz malosolnych i frytek.Ale jak juz zaczne jesc, to wciagam wszystko, nawet mieso :-D

8599e6ydh9ss8jgy.png

My kredyt na mieszkanie , kupno i urzadzanie mamy za sobą tylko teraz trafi zrobić remoncik dla malenstwa ale na razie nie to nam w głowach tylko żeby było wszystko ok a potem się zbuduje :)
Anna25 - malosolniaki i frytki o ten zestaw tez mi bardzo odpowiada ale mam jeszcze zwiększona ochotę na wszelkie warzywa gotowane.

Densik ja też pochłaniam gotowane warzywa w dużych ilościach. Dziś była fasolka szparagowa z bułką.

My sytuację mieszkaniową też mamy już uregulowaną, parę lat temu kupiliśmy mieszkanko. Dobrze że mam 4 pokoje to się pomieścimy tylko będziemy niestety trzymać komputer w sypialni.

Hej Dziewczyny.

Wczoraj miałam wizytę u lekarza, wszystko ok Bobas ma 3,5 cm i macha rączkami:p
Za dwa tygodnie prenatalne :)

Kwestia mieszkania.. Eh.. Chcemy zacząć budowę, ale wokół tyle spraw coś do przodu coś do tyłu.. Wkrótce mamy bliźniaka rocznicę i nie wiem co tu zorganizować by wiele nie wydać,a by było pięknie.

Hej dawno się nie odzywałam, bo dużo się ostatnio działo najpierw przyjechała siostra z dzieciakami, zostali u nas kilka dni. Później synek się rozchorował i ja od niego coś załapałam do tego nasiliły się mdłości, wymioty kilka razy dziennie...jednym zdaniem tydzień wyjęty z życia...
Witam nowe mamusie:)
Elenna- u mnie na szczęście ostatnio mój D przejął wszystkie obowiązki kuchenne ja do kuchni wchodzę tylko po herbatę:)
Alola- super, że wynik ok:)
Asia- super, że wszystko ok i maluszek rośnie:)

reklama
Do góry