reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
u mnie tez mdlosci i zgaga juz raz na jakis czas, a nie 24/dobe :-)
jesli chodzi o obowiazki domowe, to niestety w 100% przejal maz ze wzgledu na ciaze zagrozona.
Wczoraj zrobil dwa obiady do wyboru na dzis i ciemny biszkopt z mascarpone i swiezymi owocami :-)a! i jeszcze zrobil wielki sloj malosolnych :-)
ja jem co on zrobi,ale jak pyta, co bym zjadla, to nie mam zadnych apetytow procz malosolnych i frytek.Ale jak juz zaczne jesc, to wciagam wszystko, nawet mieso :-D

8599e6ydh9ss8jgy.png

My kredyt na mieszkanie , kupno i urzadzanie mamy za sobą tylko teraz trafi zrobić remoncik dla malenstwa ale na razie nie to nam w głowach tylko żeby było wszystko ok a potem się zbuduje :)
Anna25 - malosolniaki i frytki o ten zestaw tez mi bardzo odpowiada ale mam jeszcze zwiększona ochotę na wszelkie warzywa gotowane.

Densik ja też pochłaniam gotowane warzywa w dużych ilościach. Dziś była fasolka szparagowa z bułką.

My sytuację mieszkaniową też mamy już uregulowaną, parę lat temu kupiliśmy mieszkanko. Dobrze że mam 4 pokoje to się pomieścimy tylko będziemy niestety trzymać komputer w sypialni.

Hej Dziewczyny.

Wczoraj miałam wizytę u lekarza, wszystko ok Bobas ma 3,5 cm i macha rączkami:p
Za dwa tygodnie prenatalne :)

Kwestia mieszkania.. Eh.. Chcemy zacząć budowę, ale wokół tyle spraw coś do przodu coś do tyłu.. Wkrótce mamy bliźniaka rocznicę i nie wiem co tu zorganizować by wiele nie wydać,a by było pięknie.

Hej dawno się nie odzywałam, bo dużo się ostatnio działo najpierw przyjechała siostra z dzieciakami, zostali u nas kilka dni. Później synek się rozchorował i ja od niego coś załapałam do tego nasiliły się mdłości, wymioty kilka razy dziennie...jednym zdaniem tydzień wyjęty z życia...
Witam nowe mamusie:)
Elenna- u mnie na szczęście ostatnio mój D przejął wszystkie obowiązki kuchenne ja do kuchni wchodzę tylko po herbatę:)
Alola- super, że wynik ok:)
Asia- super, że wszystko ok i maluszek rośnie:)

reklama
Do góry