reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Tak.. Wczoraj udało mi się po 1 zasnąć - sukces, bo tak to do 2 - 2.30 się z boku na bok przewalaliśmy od kilku dni.. Podobno to normalny ciążowy objaw ;)

Witam tu i zapraszam na wątek "ciężaróweczki po in vitro", bo jak rozumiem ciąża jest efektem ivf?
Tak.. Wczoraj udało mi się po 1 zasnąć - sukces, bo tak to do 2 - 2.30 się z boku na bok przewalaliśmy od kilku dni.. Podobno to normalny ciążowy objaw ;)

Witam tu i zapraszam na wątek "ciężaróweczki po in vitro", bo jak rozumiem ciąża jest efektem ivf?

reklama
Witam nowe przyszłe mamusie
I zapraszamy - rozgosccie się na 9 miesięcy ;)

Wszystkozajete- higienistka napisała ze zrobiła test przed podpisaniem papierów in vitro wiec ciąża nie jest z ivf :) - tylko naturalny cudzik ;)

Kruczyca - na szczęście mi BB nie marudzilo ;)

Asia- tak samo spać nie mogę wierce się i wierce, masakra - chce spać ale nie mogę wr

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Higienistka jeśli dziecko taka niespodziankę zrobiło to i zostanie z Wami na dobre :) nic tylko się cieszyć :)
Miciur-ka no mi czasem szwankuje... Ale i tak jest lepiej jak np rok temu

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wy też nie możecie spać?
Ojjj ja to bym zasypia mogła czasu czas... Ale co chwilę się budzę.... tragedia; ( wierzę się krece .. raz mi gorąco raz zimno w nocy... mojnsynek ma w pokoju rozłożony namiot... i w nim śpi.. wieczorem mówi do mnie .. mamus polezysz ze mm chwilkę... Wiec grzecznie się kładę w tym namiocie obok niego... obudziłam się o 4 w nocy!!! Oczywiście Oczywiście tym namiocie!
Hej dziewczyny trochę mnie nie było ale ostatnie dwa dni zmiotly mnie strasznie i udzielalam się tylko na grupie bo nie miałam cierpliwości do zacinajacego się bb. Dziś chyba troszkę lepiej.
Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie :)
Asia jak były te upały strasznie je znioslam i jak już to drzemalam a nie spałam. Dopiero tej nocy normalnie usnelam ale za to glupoty mi się śnią ;) nie wiem juz co gorsze

Zaaktualizuj apke ;) u mnie pomogło ;)
czesc dziewczyny,przyjmiecie ,,starsza,, pania do grupy:))))?
To moja trzecia ciaza tym razem ciaza cud lekarz dawal mi 5 % szans i to tylko przez in vitro -generalnie ciagle spie a jesli nie to trzese sie ze strachu.za 5 tygodni bede robic test NIFTY. tyle najkrocej o mnie.
Witam! Serdecznie gratuluje cudu !!!! Dlaczego " starsza panie" ?? ;)

U mnie pogoda niezaciwkawa...

Dziś zaczynam prowadzić zeszyt wyjazdowy ;) mam świra na tym punkcie... wsYstko muszę mieć opisane..z punktu A do B z B do C itd... ;) oczywiście plan B też musi być przygotowany jak by tak plan A został zaburzony ;) nawet mapki sobie rysuje... jak dojść do czegoś.. np z parkingu..[emoji12] mąż się kiedyś śmiał... Ale nie raz nam to tyłek w opresji uratowało ;) więc teraz sam pyta i zeszycik ;)

85993e3krgxydke3.png

wszystkozajete-oczywiscie,ze tak liczy sie tylko ,ze jestem w ciazy:):):):)
ania3003 -starsza-bo 40 juz za mna;) a co do spania.....czasem mam wrazenie ze kiedy klade sie do lozka ktos rozpyla eter w powietrzu;);) a potem w nocy sie budze i wierce i oczywiscie pije i sikam,z ,,ciekawych,, dla mnie objawów ciazowych to skrajne lenistwo takie NAPRAWDE skrajne -ja tytan pracy-co to okna co 2 tygodnie i w pracy po 10 godzin NIC nic nie robie,dziwne ale ciekawe;););) ale teraz juz musze wkoncu isc zrobic te pierogi dla ,,starszakow,,buu

higienistka Super!! Piękny cud <3 A czemu "starsza pani"? :D Jesteś po 60-tce ?? :D

Ja nie ma problemów ze spaniem, ale wczoraj w końcu dostałam jakichś mdłości wieczorem :D Jest ! Jest jakiś objaw, wszystko ze mną w porządku ! :D W sumie przedwczoraj też mnie wieczorem muliło, ale na tyle słabo że jakos nie powiązałam. Wygląda na to że u mnie będą mdłości wieczorne. Pozatym kompletnie nie mam ochoty na takie dania obiadowe, mogłabym jeść same sałatki. A na myśl o czymś ciążkim, smażonym odrazu mnie odrzuca. Bosko! :)

Fabimama gdzie jedziecie ? :D Chyba coś przeoczyłam ;)

higienistka Super!! Piękny cud <3 A czemu "starsza pani"? :D Jesteś po 60-tce ?? :D

Ja nie ma problemów ze spaniem, ale wczoraj w końcu dostałam jakichś mdłości wieczorem :D Jest ! Jest jakiś objaw, wszystko ze mną w porządku ! :D W sumie przedwczoraj też mnie wieczorem muliło, ale na tyle słabo że jakos nie powiązałam. Wygląda na to że u mnie będą mdłości wieczorne. Pozatym kompletnie nie mam ochoty na takie dania obiadowe, mogłabym jeść same sałatki. A na myśl o czymś ciążkim, smażonym odrazu mnie odrzuca. Bosko! :)

Ayran widzisz i na nas przyszedł czas z objawami ;)

reklama

Do Polski lecimy ;) za 3 tygodnie ;) na caleee 3 tygodnie ;)
wszystkozajete-oczywiscie,ze tak liczy sie tylko ,ze jestem w ciazy:):):):)
ania3003 -starsza-bo 40 juz za mna;) a co do spania.....czasem mam wrazenie ze kiedy klade sie do lozka ktos rozpyla eter w powietrzu;);) a potem w nocy sie budze i wierce i oczywiscie pije i sikam,z ,,ciekawych,, dla mnie objawów ciazowych to skrajne lenistwo takie NAPRAWDE skrajne -ja tytan pracy-co to okna co 2 tygodnie i w pracy po 10 godzin NIC nic nie robie,dziwne ale ciekawe;););) ale teraz juz musze wkoncu isc zrobic te pierogi dla ,,starszakow,,buu
40 ! To jaka starsza Pani ! Kochana ważne że Wy się z tym dobrze czujecie! Mój mąż w przyszłym roku też 40 będzie miał ;)

85993e3krgxydke3.png

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry