reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
W którym będziesz tygodniu?Dziś Zarejestrowałam sie na prenatalne - 13ego lipca akurat w moje urodziny
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Ja tez mam 12go wizytę a 12 tydzień zacznę dopiero 22.07 prenetalne będę robić na początku sierpniasojnabig ktory to będzie tydzien? Mam wizytę 12.07 i wtedy będzie mnie dopiero umawiać na prenatalne.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
My mamy wizyte 15.07 i tez dopiero bedziemy umawiac prenatalne.
Higienistka witaj!
a propos snu mam jak Fabimama, zasypiam praktycznie wszedzie, ale po chwili sie budze :-/
dzis do mdlosci i zgagi dolaczylo klucie w brzuchu i jajnikach.Ale akurat teraz @ by byla gdyby nie nasz cud a podbarwiony sluz jak byl tak jest, choc w duzo mniejszej ilosc
Higienistka witaj!
a propos snu mam jak Fabimama, zasypiam praktycznie wszedzie, ale po chwili sie budze :-/
dzis do mdlosci i zgagi dolaczylo klucie w brzuchu i jajnikach.Ale akurat teraz @ by byla gdyby nie nasz cud a podbarwiony sluz jak byl tak jest, choc w duzo mniejszej ilosc
Elenna
Higienistka witaj,ale super niespodzianka do Was zawitała
Ja mam mega mdłości, zasypiam na stojąco.
Katastrofa po prostu.
Na obiad tylko zupa bo na nic więcej siły nie mam.
Jejku ja na pierwsze prenatalne to się będę na początek sierpnia zapisywać[emoji14]Uroki bycia z z końca miesiąca.
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Katastrofa po prostu.
Jejku ja na pierwsze prenatalne to się będę na początek sierpnia zapisywać[emoji14]Uroki bycia z z końca miesiąca.
reklama
Kruczyca
Elena ja mam termin na 3.02 a na prenetalne ide na początku sierpniaHigienistka witaj,ale super niespodzianka do Was zawitała
Katastrofa po prostu.