reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Airfix zdrowka!
Fabimam oj jak Cie rozumiem z tymi nerwami! zdrowka dla synusia
Witamy nowe mamy :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Hej dziewczyny trochę mnie nie było ale ostatnie dwa dni zmiotly mnie strasznie i udzielalam się tylko na grupie bo nie miałam cierpliwości do zacinajacego się bb. Dziś chyba troszkę lepiej.
Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie :)
Asia jak były te upały strasznie je znioslam i jak już to drzemalam a nie spałam. Dopiero tej nocy normalnie usnelam ale za to glupoty mi się śnią ;) nie wiem juz co gorsze

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli przyjmiecie:)))) Witam Kruczyca- z powodu wyniku markerow plodnosci -0,58 i analizie usg rezerwy jajnikowej,generalnie 2 tygodnie temu bylismy umowieni na podpisanie papierow do in vitro ale cos mnie tknelo aby zrobi test ciazowy...przed wizyta
Pewnie ze przyjmujemy i nie wypuszczony już ;) To cudownie :) wiele jest takich historii gdzie z nikąd się udaje zajsc :) super :) Wasz przypadek daje nadzieję wielu parom :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wy też nie możecie spać?

Tak.. Wczoraj udało mi się po 1 zasnąć - sukces, bo tak to do 2 - 2.30 się z boku na bok przewalaliśmy od kilku dni.. Podobno to normalny ciążowy objaw ;)

czesc dziewczyny,przyjmiecie ,,starsza,, pania do grupy:))))?
To moja trzecia ciaza tym razem ciaza cud lekarz dawal mi 5 % szans i to tylko przez in vitro -generalnie ciagle spie a jesli nie to trzese sie ze strachu.za 5 tygodni bede robic test NIFTY. tyle najkrocej o mnie.

Witam tu i zapraszam na wątek "ciężaróweczki po in vitro", bo jak rozumiem ciąża jest efektem ivf?

reklama
Jakie to cudne ,ze ta ,,skrajna-placzliwosc ,,mozna wreszcie zrzucic na hormony w ciazy:)bo ja oczywiscie zaraz po Twojej odpowiedzi sie poryczlam;)

Teraz tylko czekam na badania bo chciala bym sie wreszcie zaczac CIESZYC.

Do góry