reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny a czy któraś ma też taki problem ze wzdęciami? Nie chodzi mi tylko o wywalony brzuch do przodu tylko o takie które dosłownie stopują pracę jelit. Ja od wczoraj już nie wiem co mam z nimi robić, brzuch twardy i boli przy nacisku, mam strasznie zagazowane jelita. Nie pomaga ani espumisan ani activia :( wszystko stoi w miejscu a ja marzę żeby mi się w końcu przelało

reklama
Mam ten sam problem. Próbuje już wszystkiego i nic nie pomaga. Na wielu forach dziewczyny piszą o jedzeniu suszonych śliwek. Nie lubię ich smaku ale chyba będę musiała spróbować:-) jak macie jakieś skuteczne sposoby to dolaczam się do prośby kolezanki :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam - 10mg dwa razy dziennie :) macie podobne dawki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png
Ja też tak brałam...Z tym ze Duphaston zdrozal od maja wiec przeszłam na Luteine 100 dopochwowa.

Drusia I ja właśnie też przestałam badać progesteron, co by nie stresować się. Co ma być już to będzie

Hej laski

Mam kompa w koncuu! I juz was wszystkie wpisuje na listę :) wiec proszę o detale ten kto jeszcze nie dał :)

Ja tez dziś krokiety jadłam ! Mniam mm haha - także tak dziś dzień krokietow :D , zagryzłam kiszona kapusta palce lizać,

Airfix - mamy takie same smaki widzę, hah :)

Magdziocha- niezle - faktycznie jak 5 miesiąc ;)

Był tu przepis na jakieś kotleciki nie jestem pewna kogo ale proszę może o wrzucenie na wątek przepisów , który można założyć bo nawet nie wiem czy taki mamy hihi

Mloda - dobrze ze dostałaś dupka, napewno juz serduszko następnym razem zobaczysz ,

Ja biorę cyclogest 400 mg raz dziennie , bo mam krwiaka do zniwelowania,

Drusia - to mam nadzieje ze będziesz brała jeszcze progesteron , żeby lekarz nie wpadł na pomysł żeby odstawić, ale teraz nie musisz robić progesteronu bo przyjmujesz go więc wysoki ,

Dziewczyny na zaparcia jabłuszka tarte ale świeże ! Jogurcik naturalny z otrebami, naczczo szklankę cieplej wody , z cytrynka lub bez , ale to normalne że jelita zwalniają bo to przez progesteron

No i witam wszytskie nowe mamy :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka dzięki za rady, nie omieszkam z nich skorzystać :-) a od dawek progesteronu prędko nie dam się odstawić. Chociaż spokój psychiczny dzięki nim mam :-) w czwartek usg a ja już siedze jak na szpilkach

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak brałam...Z tym ze Duphaston zdrozal od maja wiec przeszłam na Luteine 100 dopochwowa.

Drusia I ja właśnie też przestałam badać progesteron, co by nie stresować się. Co ma być już to będzie

Mi powiedziała, że lepiej doustnie w moim przypadku, przy skracającej sie szyjce preferuje luteinę. Ja się nie znam :p ale rzeczywiście nie najtańszy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie do Was. Zrobiłam 3 testy każdy wyszedł pozytywny. Z dnia na dzień kreseczki mocniejsze do tego mdłości i obrzmiałe piersi. Ostatni okres 16 maja (cykle mam długie około 31 dni). Dziś byłam na usg i nic nie było widać. Lekarz mówił ze ciąże dopiero widac przy becie powyżej 1000 a u mnie narazie 851. Martwię się czy wszystko będzie dobrze :( termin z okresu wychodzi na 20 lutego :(

Do góry