reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U mnie 6t 3d i tylko lekkie mdłości pojawiające się nagle w różnych porach dnia. Ale spalabym cały czas. Tydzień byłam na zwolnieniu z powodu przeziebienia wiec mogłam sobie leżeć w łóżku całymi dniami ale jutro wracam do pracy i boje się jak usiedze za biurkiem osiem godzin :-) w czwartek mam usg i zaczynam się coraz mocniej stresowac..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski ;) u mnie też już 7t4d ;) objawów nadal żadnych. Jedyne co to ja mam tylozgiecie macicy i od kilku dni tak mnie boli od Krzyża do kości ogonowej że masakra jakaś :(

Zolza111 miałam usg, we wtorek, czyli 6 dni temu :) Był mały człowiek i serduszko <3

Kruczyca, moje "objawy" też wydumane :D :D :D Tak ze nawet ich nie wymieniam :)

Hej laski ;) u mnie też już 7t4d ;) objawów nadal żadnych. Jedyne co to ja mam tylozgiecie macicy i od kilku dni tak mnie boli od Krzyża do kości ogonowej że masakra jakaś :(

U mnie tez 7tydzien 4 dzien. Mocno mnie mdli i glowa mnie boli. Mam tez dziwny dnak w ustach. W czwartek kolejna wizyta [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki trzymam kciuki za Wasze usg :) wiem ile to stresu to całe czekanie, ja do 6tyg myślałam ze jajko zniose prędzej, niż na wizytę pójdę.

Zjadłam litr lodów smietankowo-czekoladowych i usnelam snem przerywanym 4razy telefonem na 2godz. Czuje się jak wywirowana,a tu obiad robię bo mąż zaraz wróci

reklama
Kobietki trzymam kciuki za Wasze usg :) wiem ile to stresu to całe czekanie, ja do 6tyg myślałam ze jajko zniose prędzej, niż na wizytę pójdę.

Zjadłam litr lodów smietankowo-czekoladowych i usnelam snem przerywanym 4razy telefonem na 2godz. Czuje się jak wywirowana,a tu obiad robię bo mąż zaraz wróci
Airfix pamiętam jak we dwie tu szalalysmy że stresu przed usg :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry