reklama
Drusia2016
Fanka BB :)
U mnie 6t 3d i tylko lekkie mdłości pojawiające się nagle w różnych porach dnia. Ale spalabym cały czas. Tydzień byłam na zwolnieniu z powodu przeziebienia wiec mogłam sobie leżeć w łóżku całymi dniami ale jutro wracam do pracy i boje się jak usiedze za biurkiem osiem godzin :-) w czwartek mam usg i zaczynam się coraz mocniej stresowac..
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Peri86
Zaciekawiona BB
Hej laski u mnie też już 7t4d objawów nadal żadnych. Jedyne co to ja mam tylozgiecie macicy i od kilku dni tak mnie boli od Krzyża do kości ogonowej że masakra jakaś
U mnie tez 7tydzien 4 dzien. Mocno mnie mdli i glowa mnie boli. Mam tez dziwny dnak w ustach. W czwartek kolejna wizyta [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kobietki trzymam kciuki za Wasze usg wiem ile to stresu to całe czekanie, ja do 6tyg myślałam ze jajko zniose prędzej, niż na wizytę pójdę.
Zjadłam litr lodów smietankowo-czekoladowych i usnelam snem przerywanym 4razy telefonem na 2godz. Czuje się jak wywirowana,a tu obiad robię bo mąż zaraz wróci
Zjadłam litr lodów smietankowo-czekoladowych i usnelam snem przerywanym 4razy telefonem na 2godz. Czuje się jak wywirowana,a tu obiad robię bo mąż zaraz wróci
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Airfix pamiętam jak we dwie tu szalalysmy że stresu przed usgKobietki trzymam kciuki za Wasze usg wiem ile to stresu to całe czekanie, ja do 6tyg myślałam ze jajko zniose prędzej, niż na wizytę pójdę.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom