reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kruczyca - będzie dobrze!!!!
Czekamy na wieści

Elenna- ja właśnie mam jakieś dziwne jazdy z tarczyca i myślę czy juz nie sprawdzać tego. Niestety nie mieszkam w pl i tak o tutaj nie zbytnio spr. Jak masz możliwość to idź 6-7 tydz będziesz spokojniejsza .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca- trzymam kciuki!

ckai3e3kfhebulz8.png

Ja w pierwszej ciąży miałam badania na toksoplasmoze. Moje koty nie wychodzą. ..tylko ta starsza typowo dachowa całą czarna zwiala nam przez balkon. Wróciła po 3 dniach glodna i z kleszczem. Ale chyba powtórzę. Bo kot to może to tylko przynieść od myszy ptaków jak polują. Dziś mam wizytę i znów krew

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja wcześniej polowała i przynosiła,nawet kleszcza miała.

Ayran O taka! Taka kuchnie mam zamiar robić :) właśnie robię przegląd cen.

Miciurka Ja już nie mam naprawdę do kogo iść, jeśli chodzi o lekarzy. Na NFZ mnie 5lat zwodzil, ten który miał być najlepszy pamiętasz pewnie co powiedział - żadnej ciąży. Został mi ten jeden tu który jest w miarę na miejscu ok 20km i zawsze odbierze telefon, zawsze weźmie do siebie na oddział, jest jak psycholog. Mam z polecenia Pani hematolog kobietke ginekologa....Ale 50km ode mnie, świetny lekarz ,ja pojadę do niej popatrzeć co i jak kilka razy Ale telefonu mi nie odbierze, szpitala w razie potrzeby nie załatwi i ta droga męcząca. Pierwsza zdrowa ciaze jeździłam tak daleko prowadzić,teraz to niebezpieczne. Jeszcze może się okazać ze jutro mi powie ze nie zgadza się na prowadzenie ciąży ,kiedyś pytałam go już o to- mówił ze musi się zastanowić. Dla lekarza w moim przypadku ja jestem tylko kula u nogi która może popsuć reputację lekarzowi jak pójdzie coś nie tak, no i trzeba się wysilic i to bardzo ,a nie tylko recepta, badania i kasa:) takie pacjentki się lubi, chorych nie bardzo
Zapraszam na naleśniki z serem i Nutella :)

Elenna Ja mam niedoczynność i Hashimoto. ..I mam chyba skok bo czuje :/ w środę zbadam

reklama
dziewczyny ja dzis robie zemniaczki pieczone ...umylam je i ponacinalam , wysmarolama maselkiem czosnkiem i przyprawami na godz do piekarnika , na koniec zdjac foliwe alu. by sie zarumienily....no i mam jeszcze ten bigos...tak wymyslilam mam nadzieje ze beda smaczne

Do góry