reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Martyyna U nas bedzie ten sam problem z imieniem dla chlopca co w pierwszej ciazy:) dla córeczki od zawsze mamy kilka:) ciekawe kiedy zaczną się telefony z gratulacjami u Was :D

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Martyna szybko wybraliscie :D my mamy imię już od dawna dla dziewczynki. Dla chłopaka żadne mi się nie podoba. Jakie wybraliscie?

7u223e3k88z714o0.png

Airfix no jedyne jakie mi się podobało to Kamil no ale już sobie męża wzielam ;) tak to żadne nie jest dobre dla mojego dziecka :D jak dla mnie faceci maja durnowate imiona takie znikąd albo starodawne :D

7u223e3k88z714o0.png

Ja właśnie dla chłopca miałam duuużo wybranych ale mężowi się nie podobały oprócz 2 [emoji6]
A u niego odwrotnie, wybrał dużo dla dziewczynki ale ja zaakceptowałam tylko jedno [emoji1]
Więc będzie Kaja albo Mikołaj [emoji4]

Z męskich imion mi się strasznie podoba Michał ale mój mąż mówi, że absolutnie nie [emoji6] Braliśmy pod uwagę jeszcze Bruno, Filip albo Pola.

Ja mam swoje typy dla chłopca Tymon a dla dziewczynki Liwia . Ale mój mąż jest strasznie uparty wiec obawiam sie że będzie walka z tymi imionami on by chciał nazwać Karol albo Karolina na o ja na bank się nie zgodzę , Karol tak nazywał się mój były więc odpada :D a Karolina do mnie nie przemawia :ninja2:

Martyyna U mnie też te same typy ;) Kaja już od dawna, a Mikołaj tak sam wpadł jakiś czas temu. Ładne i z nikim się nam nie kojarzy źle :) dla dziewczynki jeszcze Emilka, Milenka-ale mam w otoczeniu taka wredna, Livia :) no i od dawna Kaja:) w 1 ciąży cala ciaze do brzucha mówiłam Nadia

reklama
Do góry