Asienka zmienili,ale nie te premium care tylko zwykle i one faktycznie są dziwne, wystarczy, że dziecko trochę nasika i strasznie śmierdzą moczem..
Niestety te białe też się zmieniły, ale chyba od 4 dopiero. Teraz mają te kanaliki. Zielone po zmianie zaczęły Alicję uczulać strasznie.
I jak widać mmr mamy w dwóch dawkach
Napisane na SM-A300FU w aplikacji
Forum BabyBoom
My w Pl też mamy dwie dawki. Jedna jest planowana ok 18-24 mies druga ok 9 r. ż.
Pampersow biorę jedna mała paczkę białych. Mój szpital niby jest w tym programie Pampersa i paczkę powinnyśmy w szpitalu dostać, ale jak na pierwszą dobę mi ją zabiorą t9 może być tak, że im się ta pierwsza zużyje; )
Dodatkowo kupuje 2 paczki Pampersa premium care 2. Na tańsze nie liczę, bo Ale wszystkie uczulały. Chusteczek nawilżonych wezmę z 3 op różowych z Ross. Oczywiście Alicja po większości chusteczek miała wysypki, więc w większości sprawę załatwiał wacik i woda.
Smoczek- mam 2. Z Alą uratował mi tyłek, bo to był ssak niezmordowany.
Butelki do mleka- tak, bd miała bo chciałabym też, żeby Młoda umiała ssać z butelki jak bd musiała wyjść. Mam nadzieje,ze bd to mój odciągnięty pokarm, ale czas pokaże.
Mleko modyfikowane- tak, kupię ale to małe gotowe w buteleczkach. Z Alicją zaliczyłam akcje, że z nerwów nie miałam pokarmu 3 h... masakra. Ta się drze bo głodna, skopała mnie po brzuchu, a byłyśmy same w domu i dupa.