reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Mnie najbardziej bolało wstawianie się małego w kanał a później rozwieranie szyjki po masażu. Partych wogóle nie czułam

reklama
Mnie najbardziej bolało rodzenie główki, do porodu szłam ze wystawionymi w kanał dziećmi. Ja dodatkowo mam wysoko macicę i wyprzeć dziecko, to też nie lada wyczyn

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podobnie jak Rozmaryn parte odczuwałam bardzo łagodnie w porównaniu do tych rozwierajacych. Chociaż przy drugim porodzie trochę boleśniej niż przy pierwszym.
No po urodzeniu główki to taka ulgę czułam ze juz mnie praktycznie nic nie bolalo

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie najbardziej bolało rodzenie główki, do porodu szłam ze wystawionymi w kanał dziećmi. Ja dodatkowo mam wysoko macicę i wyprzeć dziecko, to też nie lada wyczyn

ja też mam wysoko macicę.. to mnie nastraszyłaś :szok:

Ja butelkę mam zamiar dokupić jedną choć mam jedną przy laktatorze. Chcę taką antykolkową jeszcze.
Ja o lewatywe mam zamiar zapytać jutro swojej gin co ona myśli na ten temat i wtedy podejmę decyzję co i jak.
Nad smoczkiem się zastanawiam bo tak jak pisała Rozmaryn niektóre dzieci robią sobie smoczek z piersi i chciałabym tego uniknąć. Dlatego dla mnie to jeszcze kwestia do przemyślenia.

Oj, nie chciałam. Przy pierwszym było gorzej, bo Klaudia się cofała w kanale przez to i musieli mi zrobić ten chwyt. Kurcze nie pamiętam jak on się nazywa. Ale przy Adamie było już super.

reklama
Jagódka chodzi Ci o to naciskanie między przeponą a macicą? Też to miałam chociaż już od dawna jest to zakazane

Do góry