reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Airfix bo to jest lek kardiologiczny, ale stosowany w ginekologii, jeśli korzyści z jego stosowania przewyższają potencjalne skutki uboczne. Przecież takich leków jest mnóstwo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy materacyk z Hevea Baby Max piankowo-lateksowy, przekonało mnie do niego to, że lateks nie jest przyklejany i można go obracać. Gdyby się okazało, że mały będzie uczulony na lateks to można go wyrzucić. Pianka jest zwykła ( nie jest to gąbka) ale szczerze to myslalam, że lepsze pianki stosują, przynajmniej o większej gęstości.

Monoksu w Polsce też od niedawna chyba robią bo z Niuńkiem 6 lat temu nie miałam.
Jagódka i jak ja wpiszę że nie chcę szczepień to nie zaszczepią? I nie będę mieć żadnych problemów? I co później idę do przychodni i mówię że chcę zaszczepić? I najważniejsze muszę podawać jakieś argumenty popierający moją decyzję?

Ja zastrzegłam brak szczepień przy Adamie i nikt bez mojej zgody go nie zaszczepił. Przy wypisie podałam przychodnie i tam dotarła karta szczepień. Nie wdawałam się w dyskusje. Neonatolog próbowała mnie kilka razy przekonać, nie udało się jej.

Co do argumentów, to znajdzie się ich sporo, ale tak jak mówię, to moja decyzja i nie mam zamiaru się nikomu z tego tłumaczyć. Mówiłam, że owszem zaszczepię, ale nie teraz i tyle.

Dziewczyny, macie już łóżeczka kupione? Ja dziś z tym bólem głowy próbuje kupić i łóżeczko i materac i pościel. Zresztą, próbowałam już kilka razy kupić to i ciągle nie jestem przekonana do czegoś w 100% [emoji16] i tak mi zeszło do dziś, a to chyba najwyższa pora.

reklama
Airfix, od 8 lat;D A czego szukasz? Ja chciałam najprostsze, z szufladą. Dodatkowo miało mieć 3 poziomy, wyjmowane 3 szczebelki i tyle. Nic więcej tak naprawdę nie było mi nigdy potrzebne przy mojej dwójce.
Masz świadomość, że na niektóre modele czeka się kilka tygodni?

Do góry