reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojna z tego co pamiętam to moja siostra rocznik 92 spała na takim materacami który w środku miałjakieś coś co wyglądało jak sianko ale nie wiem co to było

O jaaa to już wyższy standard chyba był :) moja z 95 spała pamiętam jeszcze na takiej żółtej gąbce która tak strasznie się później rwala i obsypywala :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix - u nas wichura totalna a też od dwóch dni wieczorem tak mnie głowa boli :/

Ja mam materac zwykły piankowy, on jest trochę inny niż gąbka, taki lżejszy bardziej. Ale kiedyś spało się na zwykłej gąbce i jest ok :D (bo wątpię, żeby któraś z nas spała na jakichś gryczanych czy lateksach?:p)

Ja o 3:30 pobudka i oczy jak 5 zł... Młody tak daje popalic że jego nogi czuje pod zebrami dosłownie pod samymi piersiami... Zasnęłam o 6:30 i teraz jak się obudziłam i mam jechać do laboratorium to czuję się tragicznie :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie drugi dzien ta głowa boli, a nie chce brac lekow.
Młoda tez daje popalic- nogi pod zebrami i kopie po żołądku ,a głową, rękami napiera na szyjke....nie wiem co tam majstruje ale przyjemne to nie jest:) Drąży chyba tunel do wolności nocami [emoji23]
A ta pianka jak się wgniecie i puści to wraca na miejsce? Jaka grubość masz? Mi tylko chodzi żeby to nie była ta gąbka co synek miał bo po miesiącu już był nie do użytku.

Airfix, fenoterol już dawno wycofali. Teraz leczą adalatem w tabletkach.
Idź sobie do sklepu i pomacaj materace. Dobra pianka jest ok, nic się nie odgniata.
Barnek tak, mam założony pessar
Ellie, ja nie będę szczepić w pierwszych dobach, mam to w planie porodu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny ja termin mam na 12.02.za dwa tygodnie następna wizyta zobaczymy co będzie torbę muszę spakować:o

Co do materaca to ja kupiłam z gąbki z dodatkiem lateksu(po jednej stronie lateks po drugiej gąbka).

Airfix, fenoterol już dawno wycofali. Teraz leczą adalatem w tabletkach.
Idź sobie do sklepu i pomacaj materace. Dobra pianka jest ok, nic się nie odgniata.
Barnek tak, mam założony pessar
Ellie, ja nie będę szczepić w pierwszych dobach, mam to w planie porodu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
No wlasnie u nas w szpitalu leją ten Fenoterol....Teraz jak byłam na oddziale to co druga na zmianę - magnez i fenoterol w kroplowce (i tabletka do tego bo ze coś z sercem się dzieje, coś na "I" Isopin czy jakos tak ). A ja nie chce sztucznego podtrzymywania tym.

Isoptin. Dziwne, bo fenoterol jest wycofany od jakichś 4 lat. On ma w cholerę skutków ubocznych. Adalat troche mniej, chociaż ja też średnio go znosilam, ale on tylko w leczeniu szpitalnym

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Isoptin. Dziwne, bo fenoterol jest wycofany od jakichś 4 lat. On ma w cholerę skutków ubocznych. Adalat troche mniej, chociaż ja też średnio go znosilam, ale on tylko w leczeniu szpitalnym

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O tak..Isoptin. Popatrzylam ulotkę tego Adalatu ( w razie jakby chciał mnie na szpitalu dziś zostawić to bym poprosiła o to ).Ale pisze ze to lek na serce i ze w ciąży nie wolno stosować hehe Dzialanie z opisu ma jak moj lek ktory bralam przed ciaza na serce i kazano odstawic z uwagi na ciaze . To juz nie wiem Link do: Medykamenty - encyklopedia leków na recepetę, opisy leków Rp, informacje o lekach na receptę

reklama
Do góry