reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Pieknie wyglada ten chleb. Moze sama sie tez skusze :)
Ale mi sie jutro do pracy nie chce isc dziewczyny :( ide spac ale i tak wiem ze juto bede pewnie nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mała napiera mi na szyjkę, boli jak chol**a masakra jakaś. Szczypie, boli, ciągnie i kłuje. Jechać już na porodówkę?
Też tak mam od jakiegoś czasu, ale do porodu mi nie spieszno [emoji33][emoji23]

Ale mi sie jutro do pracy nie chce isc dziewczyny :(

A gdzie pracujesz, że jeszcze dajesz radę?

5djy3e3kpgua6zwe.png

Tak Pracuje jeszcze, lekarz uznał ze skoro wszystko ok to do pracy chodzić moge. Mam prace biurowa, Wiec nie jest mocno obciążająca tylko ze muszę wysiedzieć 8 godzin, a dzis np. w nocy nie spałam wcale....chodzę do położnej i moze sie dogadam zeby zwolnienie dostać, bo czuje ze ta końcówka to ponad moje siły.

Ja też praca biurowa, ale z uwagi na komplikacje z początku ciąży lekarz zabronił, no fakt też że praca mega stresująca, pracowałam więc w domu do Sylwestra [emoji4]teraz luz
To kciuki za zwolnienie!

5djy3e3kpgua6zwe.png

Barnek wspolczuje i tez trzymam kciuki za zwolnienie! :)

Ja dzisiaj mam motywacje i od 6 zamierzam byc na nogach bez zadnych drzemek do 17! Milego dnia Wam wszystkim [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduśka a w imię czego takie poświęcenie? .
A my zaczynamy normalny tydzień. Już szału dostawałam dobrze że młody idzie do przedszkola ale trochę mnie wkurzyłem bo normalne zajęcia zaczynają dopiero za tydzień a w tym tygodniu są grupy łączone. Wszystko byłoby ok ale koniec stycznia zaczynają się u nas ferie i oczywiście przedszkole znowu zamknięte. Paranoja jakaś, wydaje mi się że za dużo tego wolnego mają tym bardziej że jak pracowałam to nie miałam z kim dziecka zostawić przez ten czas a za przedszkole i tak płacę!

reklama
Mnie dzis od czwartej Mala kopie po zebrach i tak uciska ze bardzo ciezko mi zlapac oddech. Do tego brzuch mi się napina i glowa boli. Tyle mialam planow na dzisiejszy dzien a chyba bede musiala odpuscic jak nie przejdzie..

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry