reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

No u mnie to tak bardziej rozpycha się niż kopie, widocznie mało miejsca ma ;) ostatnio to główkę miałam przyjemność pogłaskać :D no ciekawe kiedy i czy się obróci o_O moje dzieci w tym względzie poźno działają, starszak w 37tc, a młodszy w 38tc 8-)

reklama
.jagodka u mnie identycznie [emoji16] Moja kopie caly czas, po zebrach i plecach. Ostatnio malz siedzial i ogladal jak kopie, calutki brzuch chodzil we wszystkie strony. Czekam na ten czas kiedy bedzie miala za malo miejsca i sie uspokoi [emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rodosek to zazdro, mój to nawet gina wczoraj w sondę od usg skopał:p A ostatnio poczułam kopniaka..na plecach, jakby w jakiś nerw koło nerek przywalił, myślałam, że się popłaczę z bólu. Im dalej, tym bardziej bolesne te ruchy.
Ale mnie dziś naleciało, zrobiłam sobie na śniadanie kaszę mannę na mleku i wkroiłam do niej banana:) mniaaam
Ja wczoraj robiłam manne na mleku :D
Ja mimo że mam dużo miejsca w brzuchu to nie czuje bolesnych kopniec, wszystkie są jakieś znosne, a czasem cały brzuch skacze :) da się zniesc. Nie wierzę że miałby mi się poród zacząć sam wiec nie boje się ze nie zdążę do szpitala :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie to tak bardziej rozpycha się niż kopie, widocznie mało miejsca ma ;) ostatnio to główkę miałam przyjemność pogłaskać :D no ciekawe kiedy i czy się obróci o_O moje dzieci w tym względzie poźno działają, starszak w 37tc, a młodszy w 38tc 8-)
Moja gdzieś od 29-30tyg obrocona ,ale negocjowalam z nią hahah prosilam,blagalam, w końcu przekupilam haha oczywiście moment obrocenia wybrała idealny-jak szłam po syna do szkoły,myślałam ze mi ktoś wnętrzności mieli [emoji23] U mnie teraz to jedynie pupke i plecki da się pogłaskać tak sie wypina. O i lubi glaskanie po raczkach,za to odpada dotykanie stopek jak wbija gdzieś - wscieklizny dostaje;)

.jagodka u mnie identycznie [emoji16] Moja kopie caly czas, po zebrach i plecach. Ostatnio malz siedzial i ogladal jak kopie, calutki brzuch chodzil we wszystkie strony. Czekam na ten czas kiedy bedzie miala za malo miejsca i sie uspokoi [emoji1]

Nie uspokoi się :) u mnie 37tc i coraz bardziej się rozpycha i coraz bardziej boleśnie :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj powtórzyć ktg. Malutka uspokoiła się. Położna mówiła że podwyższone tętno może też być dlatego że czuć ode mnie papierosy. Mój chłopak i jego tata palą , staram się unikać jak tylko moge.

Sojnabig jestes bezlitosna [emoji22]

Haha przepraszam :D mój wali głową bardzo niziutko i jednocześnie kopie pod samymi piersiami, czasem się zastanawiam co on robi i dlaczego.

Ale mimo bólu bardzo się cieszę że się tak wierci. Dziś moja mama idzie na pogrzeb, jak koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko w 7 miesiącu ciąży :(

reklama
Haha przepraszam :D mój wali głową bardzo niziutko i jednocześnie kopie pod samymi piersiami, czasem się zastanawiam co on robi i dlaczego.

Ale mimo bólu bardzo się cieszę że się tak wierci. Dziś moja mama idzie na pogrzeb, jak koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko w 7 miesiącu ciąży :(

;( Bardzo mi przykro jak kogoś takie rzeczy dosiegaja. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiej straty.

Do góry