reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

No u mnie to tak bardziej rozpycha się niż kopie, widocznie mało miejsca ma ;) ostatnio to główkę miałam przyjemność pogłaskać :D no ciekawe kiedy i czy się obróci o_O moje dzieci w tym względzie poźno działają, starszak w 37tc, a młodszy w 38tc 8-)

reklama
.jagodka u mnie identycznie [emoji16] Moja kopie caly czas, po zebrach i plecach. Ostatnio malz siedzial i ogladal jak kopie, calutki brzuch chodzil we wszystkie strony. Czekam na ten czas kiedy bedzie miala za malo miejsca i sie uspokoi [emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rodosek to zazdro, mój to nawet gina wczoraj w sondę od usg skopał:p A ostatnio poczułam kopniaka..na plecach, jakby w jakiś nerw koło nerek przywalił, myślałam, że się popłaczę z bólu. Im dalej, tym bardziej bolesne te ruchy.
Ale mnie dziś naleciało, zrobiłam sobie na śniadanie kaszę mannę na mleku i wkroiłam do niej banana:) mniaaam
Ja wczoraj robiłam manne na mleku :D
Ja mimo że mam dużo miejsca w brzuchu to nie czuje bolesnych kopniec, wszystkie są jakieś znosne, a czasem cały brzuch skacze :) da się zniesc. Nie wierzę że miałby mi się poród zacząć sam wiec nie boje się ze nie zdążę do szpitala :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie to tak bardziej rozpycha się niż kopie, widocznie mało miejsca ma ;) ostatnio to główkę miałam przyjemność pogłaskać :D no ciekawe kiedy i czy się obróci o_O moje dzieci w tym względzie poźno działają, starszak w 37tc, a młodszy w 38tc 8-)
Moja gdzieś od 29-30tyg obrocona ,ale negocjowalam z nią hahah prosilam,blagalam, w końcu przekupilam haha oczywiście moment obrocenia wybrała idealny-jak szłam po syna do szkoły,myślałam ze mi ktoś wnętrzności mieli [emoji23] U mnie teraz to jedynie pupke i plecki da się pogłaskać tak sie wypina. O i lubi glaskanie po raczkach,za to odpada dotykanie stopek jak wbija gdzieś - wscieklizny dostaje;)

.jagodka u mnie identycznie [emoji16] Moja kopie caly czas, po zebrach i plecach. Ostatnio malz siedzial i ogladal jak kopie, calutki brzuch chodzil we wszystkie strony. Czekam na ten czas kiedy bedzie miala za malo miejsca i sie uspokoi [emoji1]

Nie uspokoi się :) u mnie 37tc i coraz bardziej się rozpycha i coraz bardziej boleśnie :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj powtórzyć ktg. Malutka uspokoiła się. Położna mówiła że podwyższone tętno może też być dlatego że czuć ode mnie papierosy. Mój chłopak i jego tata palą , staram się unikać jak tylko moge.

Sojnabig jestes bezlitosna [emoji22]

Haha przepraszam :D mój wali głową bardzo niziutko i jednocześnie kopie pod samymi piersiami, czasem się zastanawiam co on robi i dlaczego.

Ale mimo bólu bardzo się cieszę że się tak wierci. Dziś moja mama idzie na pogrzeb, jak koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko w 7 miesiącu ciąży :(

reklama
Haha przepraszam :D mój wali głową bardzo niziutko i jednocześnie kopie pod samymi piersiami, czasem się zastanawiam co on robi i dlaczego.

Ale mimo bólu bardzo się cieszę że się tak wierci. Dziś moja mama idzie na pogrzeb, jak koleżanka z pracy urodziła martwe dziecko w 7 miesiącu ciąży :(

;( Bardzo mi przykro jak kogoś takie rzeczy dosiegaja. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiej straty.

Do góry