reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Na Sylwestra do siostry idę, raczej kameralnie, część osob będzie z dziećmi, ale położymy je spać po fajerwerkach w innym mieszkaniu piętro niżej.

Iza a skąd już wiesz, że mm?

W Łodzi też wieje i pada, w nocy wichura na maxa.

reklama
A mnie chyba w końcu dopadnie przeziębienie.. Gardło mnie boli, nos ciagle zatkany i do tego ból uszu. Nie pomagają mi już krople i tabletki na gardło z *spam*. Chyba muszę się wybrać do apteki po coś innego a póki co herbatka z miodem i cytryną.
Ale powiedziałam sobie, że dzisiaj leżę i pachnę. Chcę odpocząć trochę po świętach. Jedynie zrobię obiad i nic więcej :)

Spóźnione ale szczere życzenia dla Was wszystkich! Przede wszystkim zdrówka, ogromu siły i cierpliwości, samych radosnych chwil i łatwych drog podczas spełniania marzen [emoji8][emoji319][emoji320]

Ja uwielbiam atmosfere różnych Świąt i wydarzeń. Sylwestra w tym roku spędzam sama bo K ma służbę ale w następnym roku na pewno zrobie imprezę u siebie [emoji4]

Podczytywalam Was w Swieta podczas drog od rodziny do rodziny. Szkoda, że te Święta się juz skończyły. Uwielbiam Boże Narodzenie i nie wyobrażam sobie nie objezdzic całej rodziny w nie. Ale rozumiem, zw kazdy lubi cos innego.

Od półtora tygodnia zmagam się z ciągłym bólami pleców, ciaglymi wizytami w toalecie i problemami z pozycją do spania [emoji37] Teraz juz w zadnej pozycji nie jestem w stanie pospac dluzej niz 30min. Minimum 3/4 razy chodze siku [emoji21]

Dziewczyny pochwalcie się prezentami od partnerów ;> Postarali sie w tym roku? A może bylyscie niegrzeczne i byly rózgi? [emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam takie święta kilka lat z rzędu... teraz to dla mnie za męczące.
Dla pocieszenia powiem Ci, że ze spaniem problemów nie mam, ale Ala woła mnie do siebie po 3-4 razy w nocy a chodzi spać koło 23.

Cześć Dziewczyny, fajnie że wszystkie jeszcze w dwupaku i oby tak dalej ;)
Ja miałam tyle biegania przez ten tydzień przedświąteczny, że cudem się poruszałam już wieczorami :p

23-go miałam urodziny także u mnie święta zaczynamy dzień wcześniej:p A brzuszek daje się we znaki, też Wam się czasem wydaje, że Dzieciątko jest już w żołądku? Moja Pierdola tak się rozciąga,,że masakra, a ja to jakbym arbuza polknela.

Po Sylwestrze zaczynam pranie ubranek, bo to już nie żarty, chociaż nie do końca do mnie to dociera ;p
Najlepszego z okazji urodzin :)

Ja dziś mam w planie popracować ubranka, ale póki co zdążyłam zjeść śniadanie. Młode dały pospać do 11:D

Dzięki za życzenia:)
Elenna Jestem z,Tobą ja też wstaję do mojej Gwiazdy nie zawsze,,ale tej nocy wołała chyba 2-3 razy, bo wiatru się bała. Dziś w domu gnijemy ja prasuje na raty... A Młoda obcina włosy każdej lalce misiowi... Będzie sprzątania.

Asia3003 wszystkiego najlepszego:)
My sylwestra spędzamy w domu i nawet nie wiem czy będziemy czekać do północy, ostatnio szybko wieczorami zasypiam;)
Ja też w końcu za wyprawkę się wzięłam, połowę już poprałam, reszta dzisiaj się pierze a mnie zaraz czeka prasowanie...

Witajcie po świętach. U nas na szczęście nikogo nie było, ale same wizyty u rodziny mnie wymęczyły. Zresztą nie za specjalnie czułam się w te święta. Brzuch mnie bolał, ciśnienie skakało nawet na jedzenie za bardzo nie miałam ochoty. Podejrzewam, ze pogoda tak na mnie wpłynęła.
Święta ogólnie na plus, prezenty trafione, chodź marzą mu święta takie wyjazdowe, taki urlop połączony ze świętowaniem. Niestety moi rodzice chyba by zwariowali jakbym świat nie spędziła z nimi, pewnie tez by nie wyjechali - tacy ludzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja się witam po świętach.
U nas minęły spokojnie, we dwoje... odpoczelismy. Chociaż mały w nocy mi nie dał spać, tak się wiercił, a ja razem z nim. Ciężko już pozycje znaleźć i co godzinę pobudka :(
Dziś mieliśmy wizytę u położnej, ale że w piątek mieliśmy usg tak więc dziś nic nowego się nie dowiedzieliśmy, no oprócz tego, że w piątek leżał pleckami z prawej strony mojego brzucha, a dziś z lewej. I główkę ma bardzo nisko, ale ponoć to dobrze...
Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
A ja szczerze mówiąc to nawet już nie mam chęci i chyba też sił na zabawy sylwestrowe. Tak więc na spokojnie, na kanapie przed tv [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry