Ellie123
Fanka BB :)
Pierwszy raz obudziłam się z plamą mleczną na piżamie, zaczęło się My dziś śniadanko w najbliższym groni. Potem obiad u teściów ze szwagrem i jego rodzinką i koniec obżarstwa... Wczoraj sobie pofolgowałam, myślę, że dziś to już będzie skromnie, bo nie mam miejsca
Airfix nie rozumiem, po co to wszystko? W imię czego? Chcesz sobie krzywdę na własne życzenie zrobić? Koło mnie skaczą wszyscy, bo widzą, że mi ciężko i ja nie mam zamiaru ich powstrzymywać, bo faktycznie, ani się schylić, ani coś dźwignąć. Wczoraj układałam z Klaudią bardzo skomplikowane lego, to co jakiś czas musiałam odpoczywać, bo nie dawałam rady, tak mi wszystko cierpło.
Jagodka a takie plamy to jest zwiastun ze niedlugo porod? Czytam i czytam kiedy jechsc do szpitala i jakie sa objawy ale podejrzewam ze pojade za pozno bo wszystko sobie tlumacze ze tak to jest w ciazy
Mnie swieta wymeczyly moze fizycznie to tak bardzo nie bo zrobilam 2 potrawy i sprxatnelam gore domu ale psychicznie to bardzo... ciesze sie ze za rok pojade juz do domu
Pisalyscie o tych winach bezalkoholowych i cale swieta chodxilam z wywieszonym jezykiem