U
użytkownik 902
Gość
Nową fryzurkę może gdzieś tam obfocę, ale muszę mieć dobre światło bo sztuczne przekłamuje ten kolor Na zamkniętym dwie fotki z sesji - jeszcze w starych włosach i ze sporo mniejszym brzuchem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam już cykora jak 2 ogarnę... z Alicją ostatnio łatwo nie jest... non stop po wszystkim wchodzi, albo chodzi za mną i po 50 razy pyta "a co to jest?" spacery też mamy takie, że niby ładnie idzie ze mną i ni z tego ni z owego sru w stronę ulicy
Joanna współczuję a ile ma twój synek?
Oj to maluszek. Daj znać jak już będziesz wiedziała czy choruje...
Czasem się tak wydaje ze będzie trudniej. A u mnie jakoś tak wyszło ze się szybko przystosowalismy i nie zauważam nawet ze jest więcej roboty.. no może czasem się z mężem zastanawiamy co my w ogóle robiliśmy z tym calym czasem jak nie mieliśmy dzieci a potem jak mieliśmy tylko jedno najpewniej to marnowalismy go strasznie duzo...też mam ostatnio takie obawy, Mały zaczął na dobre chodzić, wszystko go interesuje, do tego straszna przylepa się zrobił i tylko ze mną chce być...a odkąd rok skończył to co chwilę coś łapie, ciągle gorączka i jeszcze epilepsję u niego podejrzewają, więc czekają nas liczne wizyty u lekarzy...