reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :) ja dziś od rana w stresie ale nie z powodu wizyty tylko tego ze zosia pierwszy raz została z moja znajoma na 2h. Oczywiście ja zna i lubi tylko nigdy nie była beze mnie.
Ellie twój mąż to uparty jest...żeby się później nie migal od porodu jeśli planujecie wspolny...
Warunki macie fajne naprawde, u nas tez nie jest zle, ale nie ma np możliwości żeby mąż nocowal ze mna (ale u nas to obojetne bo i tak będę sama), sale macie fajne, widziałam na zdjęciu szwagierki bo też rodziła w usa :)
Klauduska ja mam 95% mebli z ikei i tylko raz coś musieliśmy odbierać po tygodniu, resztę zawsze od reki. Ale to zależy co kto lubi :) ja lubię ikee za uniwersalność, biale i czarne, proste meble przy których mogę ciągle zmieniać dodatki, a robie to bardzo często bo mi się nudzi :D
Jagodka fajnie czasem tak odpoczac, byle nie za.dlugo :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też uwielbiam ikeę, te meble są nieskomplikowane, proste do złożenia, uniwersalne no i ja mam bzika na punkcie bieli więc te wszystkie komody,szafki, stoliki..zawsze jest coś dla mnie:)
kasia.zosia - jak Mała ją lubi, to powinno być ok !:)
Zaraz się tam wybieram po ręczniczki dla Małej :)
.jagódka - odpoczywaj jak najwięcej i trzymaj się tam :)

Ja też bym poszła do ikeii ale do najbliższej mam 200km niestety. Tak pisałyście o meblach. My ostatnio kupowaliśmy dla młodego do pokoju z brw i czekaliśmy 2 dni. Wczoraj mój mężuś przytargał łóżeczko z piwnicy ale nigdzie nie mogę znaleźć śrub do niego. Od czasu złożenia łóżeczka przeprowadzaliśmy się 2 razy i mogą być wszędzie. Ciekawe czy można same śruby kupić? Jagódka wypoczywają tam ☺

Ja też bym poszła do ikeii ale do najbliższej mam 200km niestety. Tak pisałyście o meblach. My ostatnio kupowaliśmy dla młodego do pokoju z brw i czekaliśmy 2 dni. Wczoraj mój mężuś przytargał łóżeczko z piwnicy ale nigdzie nie mogę znaleźć śrub do niego. Od czasu złożenia łóżeczka przeprowadzaliśmy się 2 razy i mogą być wszędzie. Ciekawe czy można same śruby kupić? Jagódka wypoczywają tam [emoji5]
U nas tez się kiedys śruby pogubily a my mamy na dodatek lozeczko 30-letnie :) można w budowlanym kupić śruby i dopasowac

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry