reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Plus planowanego cc. Zdążę sobie wszystko na spokojnie przygotować. O ile dzidzia nie zaszaleje o samo się nie zacznie :)

reklama
Ja wprawdzie do szpitala mam niedaleko, bo jakieś 10-15 minut autem, ale... jadąc tam ze skurczami co 3-4minuty (wcześniej na pewno nie pojadę) około 5 razy mogłabym spowodować wypadek:p Także mimo, że za kierownicą radzę sobie świetnie, bardzo lubię jeździć, to wg mnie, mogłabym nie reagować jak należy.
Dobra, chałupa ogarnięta, ja też:-p Mąż zawiózł Klaudię na urodziny do jej koleżanki, a ja czekam na sygnał od przyjaciółki, o której będą, bo ich synio teraz ma drzemkę. W końcu będziemy mogły porozmawiać, bo jak jest Klaudia, to ciągle ciociu to ,ciociu tamto i nie ma gadania;)
@Ellie123 co do tekstów teściowej o słabości chłopców - olej!;) Nie rozumiem po co ona Cię straszy? I skąd takie mądrości ludzie biorą:errr:

Pierwsze słyszę, że chłopcy są słabsi :szok: zawsze myślałam, że są silniejsi :)
Ja przypuszczam, że jak zacznę rodzić to będzie taka panika, że pewnie pojadę do szpitala a mnie odeślą, że za szybko przyjechałam :D

image.jpeg
Ja wstalam i zaczelam robic ciasto na baby shower dla meza siostry ale jak to uslyszalam to sie wystraszylam i teraz jak cos kopnie itp to sie boje.. Chyba wolalabym tego nie wiedziec...
Mam juz lozeczko dla malutkiego tylko musze dokupic taka falbanke i postawic w innym miejscu...

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    496,1 KB · Wyświetleń: 345
Zobacz załącznik 786037 Ja wstalam i zaczelam robic ciasto na baby shower dla meza siostry ale jak to uslyszalam to sie wystraszylam i teraz jak cos kopnie itp to sie boje.. Chyba wolalabym tego nie wiedziec...
Mam juz lozeczko dla malutkiego tylko musze dokupic taka falbanke i postawic w innym miejscu...
Ellie ale przedwczesnych porodów wcale nie jest tak duzo. Nie martw się na zapas :) spokojnie doczekasz do lutego :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, a widziałaś z którego roku są badania? Sprzed 20 lat. Dla mnie na tyle przestarzałe, że mogą być już mocno nieaktualne. Medycyna każdego dnia idzie naprzód. Poza tym kto tu mówi o przedwczesnym porodzie przy zdrowej ciąży Ellie;)

Zeby chociaz do stycznia, moj malutki musi nabrac masy bo chudzinka z niego... 15 mam usg w szpitalu, ciekawa jestem ile teraz bedzie wazyl :) ja to zyje od usg do usg hahaha
Kiedy posciel wyprac? Po porodzie ?

reklama
Ja juz nie będę straszyć bo mam też badania z 2014. A tak naprawdę na tym etapie ciąży na którym jesteśmy b.dobre szanse ma ponad 95% dzieci niezależnie od plci. A kobiety ogólnie są bardziej wytrzymałe bo przecież musza wytrwać w ciąży i urodzić :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry