U
użytkownik 902
Gość
Dostałam podgląd sesji od fotografki.. Mieliśmy wybrać maks 8 zdjęć Ehe, nie dało się, będzie 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam podgląd sesji od fotografki.. Mieliśmy wybrać maks 8 zdjęć Ehe, nie dało się, będzie 13
Ja ze swoich nigdy nie jestem w 100% zadowolona ale z dzieci zawszePokażę jak obrobi, bo na razie to całe w znakach wodnych i nieobrobione. Ale jestem zadowolona, tzn z tych na których jesteśmy wszyscy, to nie w 100%, ale z dziecięcych bardzo
Prawda, mam to samo, absolutnie nie umiem pozować, czuje się jakoś dziwnie i niezrecznie. Za to mąż jest w tym całkiem dobryKurcze 2:30 i spac nie moge.... Ja zazwyczaj jestem zadowolona z niepozowanych zdjec a najgorzej wychodze jak trzeba sie ustawic i usmiechac wczoraj tez mielismy mini sesje tzn zrobilismy fotki do kartek swiatecznych i te pozowane byly najgorsze...