reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Monsku teściowie i mąż, dorywczo jeszcze moja mama, jak dyżury podpasują.
Airfix dawno się nie odzywała, ja cały czas się zastanawiam co z tą jej pępowiną

Jagodka z tego co przeczytalam to juz mialas wczesniej zakladane? Ja dopiero po Twoim wpisie musialam przeczytac co to jest.. Mam nadzieje ze Ci pomoze i wszystko bedxie dobrze.

Ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy bo kilku dniach wolnego i 4 h a czulam sie jakbym caly dzien byla ... Do tego teoche bolalo mnie podbrzusze i wysloczyla mi na prawej rece swedzaca wysypka? Wiecie co to moze byc? Czytalam o wysypce na ciele w ciazy ale u mnie tylko jedna reka....

U nas caly czas jesien.... Sniegu nie ma a czasami sa dni ze bez kurtki mozna wyjsc..

Oby!
Tak Ellie, w ciąży z Adamem miałam zakładany i nosiłam od 31 do 37tc. Zła jestem, bo gin go po zdjęciu wyrzucił, a teraz można go było założyć ponownie. Niestety muszę kupić nowy, a to prawie 200zł:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagódka aż tyle? Moja koleżanka płaciła w zeszłym roku około 150. Swoją drogą to takie cuda powinny być refundowane.

reklama
Supermysz - no paranoja, jak zwykle w naszym kraju. Ja bym wolała zniżkę na ten, niż jakiś byle jaki za darmo, który nie spełnia swojej funkcji. zapytałam mojego gina, czemu nasz szpital tego nie refunduje, skoro wiem, że w innych w LBNie zakładają za darmo i okazało się, że owszem, oni mają te darmowe, ale to inny typ (pierścieniowe, a nie kołnierzowe) i są po prostu do kitu. Gin mówi, że w całej swojej karierze (a to facet po 50, więc trochę pracuje) nigdy nie założył tego na NFZ, bo się zwyczajnie boi o pacjentki. Pytanie tylko co się dzieje, jeśli dziewczyny na niego nie stać?

Do góry