reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Grabciu, ale przestało Cię już czyścić? Jak ktg dziś?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyścić mnie przestało już w sumie w niedzielę... teraz mnie wymioty meczyly.. Dziś już zaliczyłam chirurga bo żadne leki nie dawały ulgi nic nie jadłam A już wymiotowalam kwasami....ktg nie dali rady dziś zrobić bo ze mną kiepsko ale co godzinę monitoruja serduszko

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grabcia i Rozmaryn trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę :)

A żeście smaka narobily na jedzonko a ja od prawie 7 tyg na szpitalnym ehh ale nie narzekam nie są tragiczne da się zjeść i niektóre nawet ze smakiem :)

No to widzę ze Wasze maluszki duże są u nas dzisiaj usg było to bączek ma 1200 g ale pani doktor mówiła ze ładnie rośnie wiec się nie stresuje. Zresztą mój mąż 115 kg żywej wagi i 185 wzrostu a jak się urodził to był malutki chyba kolo 3 kg tylko i 56 dl i ja rewelacji nie robiłam jak się urodziłam wiec Maksio tez pewnie będzie drobny :)

Gratulacje udanych wizyt :)

No mój niech nie rośnie tak szybko bo zostało nam 9 tygodnii A juz ma 1800g [emoji16]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Może zwolni troszkę pod koniec :) trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że przejdzie Ci, cokolwiek to jest i będziesz mogła normalnie funkcjonować do konca. Dobrze ze zdecydowałas się na ten drugi szpital :)

Dziewczyny uważajcie na kapustę i nie podjadajcie na noc ani kapuchy, ani bigosu, ani gołąbków, ani nic kapuścianego - ja już z własnego doświadczenia to wiem, że potem nie jest dobrze. A na zaparcia najlepsze są śliwki suszone. Aha i co do wanienek to są takie kwiaty do zlewu do mycia malucha, ktoś z tego korzystał?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia trzymaj się, na pewno niedługo wszystko wróci do normy :)
Densik u mnie w szpitalu jednego dnia jedzenie było pyszne a nastepnego można było zwymiotować na talerz, a uwierz mi, że ja w jedzeniu wybredna nie jestem :p

A ja coś dzisiaj w nocy spać nie mogłam.. o 1 godzinie obudziłam męża bo coś mi się chyba przyśniło i zaczęłam go szarpać, że do pracy zaspał :D i pies sąsiada ziapotał całą noc i chyba przez to się tak budziłam. A o 5 stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć i wstałam, bo już mi w brzuchu burczało :) przynajmniej szybciej ogarnę dom i może się jeszcze później zdrzemnę

Grabcia trzymam kciuki za ciebie, ale się umęczysz dziewczyno. Ale dzidziuś wagę ma słuszną.
Rozmaryn co u Ciebie?
Zapomniałam napisać, ze szyjkę mam długą prawie 4 cm, ale miękka. Lekarz nie kazał się przejmować, tylko globulki dopochwowe mi przepisał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maryliese,ee tam. Ja mogę się nawet wieczorem bigosu najeść i nic mi nie jest. Wszystko zależy od organizmu.
Dziś mój mąż wziął urlop, bo tesciowie wyjechali i żebym nie gonila do szkoły z Adasiem, to stwierdził, ze zrobi sobie wolne i może przy okazji jakiś Black friday gdzieś uskuteczni;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry