reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

U nas źle [emoji22] w poniedzialek wyszlam. Od wczoraj wymioty nic sie nie da zjesc ani wypic[emoji22] caly czas wymioty. A co najgorsze skurcze się Pisza

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grabciu, ale to jakieś zatrucie, czy ciążowo? Współczuję.. Skurcze na ktg?
Klauduśka - dobre!:D
Ja pamiętam jak po pierwszym porodzie odwiedzili nas tacy bliscy znajomi i wypytują o wszystko, wyszłam do kuchni po coś tam i słyszę jak kumpel pyta mojego M. jak tam poród z jego perspektywy. Powiedział tylko "rzeźnia" :D

Super_mysz17 a moj marzyl zawsze o Alicji ale moja siostra to Ala i Pola nam sie obojgu spodobala a teraz sie waham [emoji20]

Grabcia wspolczuje, trzymam kciuki i duzo zdrowka dla was!

.jagodka moj ostatnio tak rozmyslal, ze na pewno będzie plakal. I mysle, ze on na pewno bedzie płakał [emoji16] A na codzien taki meski i dumny Pan zolnierz [emoji23] Ale za to go wlasnie kocham! Odkąd jestem w ciazy to ma lzy w oczach na widok kazdego niemowlaka.

Grabcia ale wyniki ok? czy nie bardzo?

Ja swojemu mężowi mówię, że w razie porodu naturalnego on nie da rady być przy porodzie, bo go znam i wiem, że na widok może nie tyle krwi a tej całej mazi zrobi mu się słabo :p ale jest uparty i twierdzi, że w razie czego da radę. Osobiście nie wyobrażam sobie żeby go nie było ale boję się że by tam zemdlał :D

Usg no to ułożenie glowkowe łożysko II stopień mały ma 1800g co z szyjka nie wiem w dodatku mój lekarz prowadZący sam leży w szpitalu na kardiologii [emoji54] ktg to właśnie skurcze [emoji22] czekam na wyniki moczu i morfologii [emoji22] a i gorączka i drętwienie konczyn do tego [emoji22]

Usg no to ułożenie glowkowe łożysko II stopień mały ma 1800g co z szyjka nie wiem w dodatku mój lekarz prowadZący sam leży w szpitalu na kardiologii [emoji54] ktg to właśnie skurcze [emoji22] czekam na wyniki moczu i morfologii [emoji22] a i gorączka i drętwienie konczyn do tego [emoji22]

Oj to bardzo juz duży dzidzius, na kiedy ty termin masz? (sprawdziłam juz termin, to duzy ten bobas, pobil mojego) ale zapisują ci się regularne skurcze i mocne? i co na to lekarze? znaczy w poniedziałek cie wypisali?

Ostatnia edycja:
Klauduska no cóż ja ci mogę napisać, Zosia to bardzo ładne imie :D
Japko ja też lubię kąpać w umywalce, przynajmniej na początku jak bobas się mieści :)

Ostatnia edycja:

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE

Grabcia mamy ten sam termin a moj 2 tyg temu wazyl 0.95 kg... Ale roznica :)

reklama
Do góry