reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No właśnie te Pampers premium care nie są za bardzo nasączone czymś? Zastanawiam się co tam musi być w środku skoro pielucha jest sucha 12 godzin. Wiadomo że to nie jest potrzebne bo u niemowlaka zmienia się pieluchy częściej

My również pampers ;) te premium care są też fajne bo barwią pasek z zewnątrz, jeśli pieluszka jest mokra :) i nie trzeba zaglądać do środka :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

One w środku są fajne bo mają taką siateczkę, na te częste kupki jest jak dla mnie najlepsza. Na dwójce dzieci zdążyłam już przetestować różne;)

Jezeli chodzi o pieluchy to u mnie bedzie tetra... starszak robil kilkanascie razy kleksa na dobe, kasa na jednorazowki szla jak woda!!!

U mnie był system dwie pralki tygodniowo, w porywach do 3, więc pewnie sporo by to zmieniło jednak. I to wszystko w piątek/sobotę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezeli chodzi o pieluchy to u mnie bedzie tetra... starszak robil kilkanascie razy kleksa na dobe, kasa na jednorazowki szla jak woda!!!
Monsku ja podobnie jak Ty zastanawiam się nad wilorazowymi pieluch ami ale nie tetra tylko tymi z wkładami bambusowymi. U nas największy problem to ilość śmieci , nie miescimy się po prostu w pojemniku przez te pieluchy. A na razie mamy dwójkę która ich uzywa.

Do góry