reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja na szczęście na allegro kłopotów nie miałam nigdy oprócz tego łóżeczka połamanego ostatnio, ale szybko i bezproblemowo załatwione więc to w sumie nie problem :)
Mnie też moje hormony ostatnio dobijają... płacze z byle powodu, ciągle mam zły humor a ostatnio nawet od znajomych się odsunęłam chociaż wcześniej mieliśmy bardzo dobry kontakt.. eh..

Grabcia trzymaj się i daj znać czy z maluchem wszystko ok :)

reklama
Grabcia trzymaj się.
Kasia. Zosia cieszę się, ze wszystko jest dobrze z dzidziusiem. Dobrze, ze wracasz do rodzinki.
Ja dziś mam humor wisielczy, ból głowy, pleców ogólnie do dupy samopoczucie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia super, że wszystko w porządku i wracacie do domku:)
Grabcia trzymaj się i daj znać co z maluszkiem

Ja od kilku dni na nic nie mam czasu, ciągle gdzieś musimy jeździć, mnóstwo rzeczy pozałatwiać, do tego synek chyba jakiś skok znowu ma, bo strasznie marudny się zrobił, z nikim nie zostanie i muszę go wszędzie ze sobą ciągać. Ale jak tylko znajduję chwilkę to podczytuję co tam u Was, tylko z czasem na odpisanie ciężko

Jak chcesz to Ci podam przepis na sernik, który nie podnosi cukru.
Będziesz mieć na chwile zajęcie i dodatkowo coś smacznego do zjedzenia.
3/4 kostki masła utrzeć z 3/4 szklanki ksylitolu, dodać po jednym 5 żółtek, cały czas ucierając, następnie partiami 1 kg twarogu (z wiaderka dla leniwych, trzykrotnie zmielony dla ambitnych). Przy dodawaniu twarogu już nie ucieramy, mieszamy tylko do połączenia się składników. 5 białek ubić na sztywno i delikatnie wmieszać w masę serową, najlepiej szpatułką. Dno foremki wyłożyć herbatnikami pełnoziarnistymi, wyłożyć masę serową, wierzch posypać płatkami migdałów, upiec.

Dziewczyny - w czwartek robilam badanie glukozy, wyszło na czczo 79, po godz. 123 a po 2 godz 125 czy to dobry wynik? Bo dziwi mnie ze po 2 godzinach wzrosło. Jakie mialyscie wyniki?

Marti masz dobry wynik.
Grabciu jak tam sytuacja na froncie?
Ja wysłałam chłopaków do fryzjera, jeszcze teściowa dziadka wygoniła, więc poszli we trzech:D Idziemy dziś na imprezę urodzinową do 3-latki, fajnie w końcu się trochę oderwę od domu.

reklama
Ja w szpitalu do poniedziałku... wyszły mi kiepskie wyniki... kroplowki itp. Z dzidzia wszystko ok ale nie badali szyjki ani nic ponieważ w środę mam wizytę u mojego lekarza i jak dzwoniłam to powiedział żeby za dużo tam nie ruszać i ze jak na usg ok to żebym zaczekala do środy

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry