reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja na szczęście na allegro kłopotów nie miałam nigdy oprócz tego łóżeczka połamanego ostatnio, ale szybko i bezproblemowo załatwione więc to w sumie nie problem :)
Mnie też moje hormony ostatnio dobijają... płacze z byle powodu, ciągle mam zły humor a ostatnio nawet od znajomych się odsunęłam chociaż wcześniej mieliśmy bardzo dobry kontakt.. eh..

Grabcia trzymaj się i daj znać czy z maluchem wszystko ok :)

reklama
Grabcia trzymaj się.
Kasia. Zosia cieszę się, ze wszystko jest dobrze z dzidziusiem. Dobrze, ze wracasz do rodzinki.
Ja dziś mam humor wisielczy, ból głowy, pleców ogólnie do dupy samopoczucie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia super, że wszystko w porządku i wracacie do domku:)
Grabcia trzymaj się i daj znać co z maluszkiem

Ja od kilku dni na nic nie mam czasu, ciągle gdzieś musimy jeździć, mnóstwo rzeczy pozałatwiać, do tego synek chyba jakiś skok znowu ma, bo strasznie marudny się zrobił, z nikim nie zostanie i muszę go wszędzie ze sobą ciągać. Ale jak tylko znajduję chwilkę to podczytuję co tam u Was, tylko z czasem na odpisanie ciężko

Jak chcesz to Ci podam przepis na sernik, który nie podnosi cukru.
Będziesz mieć na chwile zajęcie i dodatkowo coś smacznego do zjedzenia.
3/4 kostki masła utrzeć z 3/4 szklanki ksylitolu, dodać po jednym 5 żółtek, cały czas ucierając, następnie partiami 1 kg twarogu (z wiaderka dla leniwych, trzykrotnie zmielony dla ambitnych). Przy dodawaniu twarogu już nie ucieramy, mieszamy tylko do połączenia się składników. 5 białek ubić na sztywno i delikatnie wmieszać w masę serową, najlepiej szpatułką. Dno foremki wyłożyć herbatnikami pełnoziarnistymi, wyłożyć masę serową, wierzch posypać płatkami migdałów, upiec.

Dziewczyny - w czwartek robilam badanie glukozy, wyszło na czczo 79, po godz. 123 a po 2 godz 125 czy to dobry wynik? Bo dziwi mnie ze po 2 godzinach wzrosło. Jakie mialyscie wyniki?

Marti masz dobry wynik.
Grabciu jak tam sytuacja na froncie?
Ja wysłałam chłopaków do fryzjera, jeszcze teściowa dziadka wygoniła, więc poszli we trzech:D Idziemy dziś na imprezę urodzinową do 3-latki, fajnie w końcu się trochę oderwę od domu.

reklama
Ja w szpitalu do poniedziałku... wyszły mi kiepskie wyniki... kroplowki itp. Z dzidzia wszystko ok ale nie badali szyjki ani nic ponieważ w środę mam wizytę u mojego lekarza i jak dzwoniłam to powiedział żeby za dużo tam nie ruszać i ze jak na usg ok to żebym zaczekala do środy

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry