reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

c74e41b09e06ece85c047c3e6b6e0ce1.jpg
92539074e8e88b945f7a399800c3a5c8.jpg
d41f799972d81362ab590d1772ac7aa6.jpg

Ten pierwszy boski

reklama
Wykrakałam sobie tą bezproblemowa ciążę. Wczoraj spedzilismy 4,5h na sorze... Na szczescie to tylko urok ciazy i wszystkie badania wyszly w porzadku.

Co do prezentow to ja nie mam pomysłu na prezent dla brata meza i mojej ulubionej bratowej [emoji58] Mysle, ze najlepszym prezentem bedzie jakis fajny alkohol i do tego pierniczki własnoręcznie robione. Bo co im mozemy innego kupic skoro oni nie mieszkaja razem? Aaa nie poinformowalam was o tym ale oni sie zareczyli! On ma 20lat, a ona 18. A najlepsze, ze rodzicom jakby nadal nie powiedzieli [emoji23] Teściowie udaja, ze nie wiedza a tamci udaja, ze im powiedzieli. Cyrk na kolkach.

A ostatnio rodzice zrobili nam niespodzianke i zrobili nam urodziny (maz ma 12.11 a ja 27.11). I brat meza z bratowa zaszczycili nas obecnoscia. Zgadnijcie jaki prezent mogli dac ciężarnej? [emoji16] W sumie to byl wspolny prezent wiec ciezarnej i jej lubemu.

A to prezenty ogladacie na mikolajki czy swieta ? U nas tez na mikolajki jakies slodycze drobiazgi dajemy sobie...
A dla chlopca ja zawsze tez mialam problem co kupic.. Moj bratanek lubi lego ninjago czy cos takiego :)

No wlasnie liczylismy na cos slodkiego albo cos dla dzidziusia. Dostalismy Sheridan's a Małż nie pije nic poza wodka i bimbrem...

A to prezenty ogladacie na mikolajki czy swieta ? U nas tez na mikolajki jakies slodycze drobiazgi dajemy sobie...
A dla chlopca ja zawsze tez mialam problem co kupic.. Moj bratanek lubi lego ninjago czy cos takiego :)
Ja jestem juz ekspertem od lego ninjago, mamy już chyba połowę dostępnych zestawow :D ja szukam na swieta :)

reklama
Kasia.zosia a co bys polecila dla 5letniego chlopca, ktory nie ma jeszcze nic? Planuje kupic chrzesniakowi męża cos z tej serii bo ostatnio uwielbia ogladac ninjago.

Do góry