reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu cieszę się, że pomogłam;)
Myślę, że kombinezon, to góra dwa miesiące, potem będzie za ciepło. Poszukajcie na olx, często ludzie wystawiają. Jak są z coolclub, h&m, cherokee albo c&a to imo, można kupować w ciemno:)
Maszyna działa, dokończyłam kocyk, kupiłam prezenty dla Adama na gwiazdkę i zrobiłam obiad, teraz się byczymy.

reklama
U nas waga dzis 1400, niby jestem 28+1, wiec lekarz stwierdzil, ze albo ciaza jest starsza albo bedzie duze dziecko.
Kasia.zosia - o wodach plodowych mowil, ze powinno byc w wolnej przestrzeni od 4-8cm (cokolwiek to znaczy) i pokazal mi ,ze dzidzius ma 6cm przestrzeni czyli wystarczajaco.

Turluturlu cieszę się, że pomogłam;)
Myślę, że kombinezon, to góra dwa miesiące, potem będzie za ciepło. Poszukajcie na olx, często ludzie wystawiają. Jak są z coolclub, h&m, cherokee albo c&a to imo, można kupować w ciemno:)
Maszyna działa, dokończyłam kocyk, kupiłam prezenty dla Adama na gwiazdkę i zrobiłam obiad, teraz się byczymy.
A co kupiłas? :)

U nas waga dzis 1400, niby jestem 28+1, wiec lekarz stwierdzil, ze albo ciaza jest starsza albo bedzie duze dziecko.
Kasia.zosia - o wodach plodowych mowil, ze powinno byc w wolnej przestrzeni od 4-8cm (cokolwiek to znaczy) i pokazal mi ,ze dzidzius ma 6cm przestrzeni czyli wystarczajaco.
Ja dziś rozmawiałam z lekarka to mówiła ze nie mam ich jakoś strasznie duzo, po prostu więcej niż przeciętnie wiec chca sprawdzić jeszcze raz. U mnie teraz też podejrzewali starsza ciaze :) a nie wiem czy już pisałam ze do 13 tc moja lekarka podejrzewala młodsza ciaze bo dziecko było wtedy za małe na dany tydzień :D

Kolejkę, autostradę, parking i zestaw dodatkowych torów - wszystko z drewna:D
Do tego jeszcze taką plansze drewnianą z dziurkami z figurkami i sznurkami - taka przeplatanka, bo coś podobnego ma u babci i bardzo lubi się bawić. Tę planszę i jedną część Ulicy Czereśniowej dostanie na Mikołaja, resztę pod choinkę od nas i dziadków

Kolejkę, autostradę, parking i zestaw dodatkowych torów - wszystko z drewna:D
Do tego jeszcze taką plansze drewnianą z dziurkami z figurkami i sznurkami - taka przeplatanka, bo coś podobnego ma u babci i bardzo lubi się bawić. Tę planszę i jedną część Ulicy Czereśniowej dostanie na Mikołaja, resztę pod choinkę od nas i dziadków
Fajnie :) Ja wciąż się zastanawiam. Problem w tym, że ja już większość zabawek mam.

Fajnie :) Ja wciąż się zastanawiam. Problem w tym, że ja już większość zabawek mam.
My kolejki nie mieliśmy:) Poza tym wszystkie te części łączą się w całość, wiec będziemy budować i się bawić:)
Mam za to problem z prezentem dla Klaudii na Mikołaja. Bo pod choinkę dostanie lego księżniczki zamek z frozen

My kolejki nie mieliśmy:) Poza tym wszystkie te części łączą się w całość, wiec będziemy budować i się bawić:)
Mam za to problem z prezentem dla Klaudii na Mikołaja. Bo pod choinkę dostanie lego księżniczki zamek z frozen
Może jakiś fajny plecak albo torebkę. Dziewczynki lubią takie rzeczy. Fajne są tez zestawy z torebka, która trzeba sobie ozdobic. Są do tego mazaki, brokat. Ja się napalam na domek.dla lalek dla zosi ale jak podrosnie troche. Znajomy ma mi zrobic.

A co polecicie na prezent dla 10-latka? Bo z 2-latkiem brata nie mam problemu, bo to dziecko ucieszy się nawet z maskotki ale 10-latek siostry już jest bardziej wymagający i musiałabym coś pomyśleć dla niego a nie mam pojęcia co interesuje chłopców w tym wieku :)

reklama
c74e41b09e06ece85c047c3e6b6e0ce1.jpg
92539074e8e88b945f7a399800c3a5c8.jpg
d41f799972d81362ab590d1772ac7aa6.jpg

Do góry