reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ją też uwielbiam LEGO składać a mój niuń nie lubi być ograniczany przez instrukcje a jego wyobraźnia nie ma końca

reklama
Ja Lego kupuje.. mężowi :D ale Technicsy :p

Nie czuje dziś prawie wcale Małego, wydaje mi się, że się przekręcił do pionu, choć wczoraj na usg jeszcze miednicowo leżał. I teraz nie wiem czy sobie wyobrażam, że jakieś mikro delikatne puknięcia czuje, ale mooocno wytłumione (łożysko mam z przodu) czy faktycznie się nie rusza i powinnam się zacząć martwić..

Ją też uwielbiam LEGO składać a mój niuń nie lubi być ograniczany przez instrukcje a jego wyobraźnia nie ma końca
To super! :) mój brat tez zawsze miał bez instrukcji i cuda budowal.
Wszystkozajete mój sobie w tamtym roku chciał pod choinkę kupic lego technic ciężarówkę za 150 euro :D jak masz łożysko na przedniej ścianie to możesz czuć ruchy słabiej :)

To super! :) mój brat tez zawsze miał bez instrukcji i cuda budowal.
Wszystkozajete mój sobie w tamtym roku chciał pod choinkę kupic lego technic ciężarówkę za 150 euro :D jak masz łożysko na przedniej ścianie to możesz czuć ruchy słabiej :)

Mamy tą ciężarówkę [emoji23]

Zaczęłam czuć dość późno bo w 21tc, ale od tamtej pory do dziś były z taka sama mocą. A dziś mam wrażenie, że się obrócił do pionu i ma luźniej, bo coś tam chyba jednak puka ale niemrawo, w porównaniu do tego co zwykle.

Wszystkozajęte, daj mu trochę czasu. Mó jak zmieni pozycje to czasem też mam problem, bo też łożysko na przedniej ścianie i czasem i wejdzie pod nie, albo wali w plecy i mocno wytłumione wtedy jest wszystko.

Mamy tą ciężarówkę [emoji23]

Zaczęłam czuć dość późno bo w 21tc, ale od tamtej pory do dziś były z taka sama mocą. A dziś mam wrażenie, że się obrócił do pionu i ma luźniej, bo coś tam chyba jednak puka ale niemrawo, w porównaniu do tego co zwykle.
Może jak pójdziesz juz spać to się rozrusza :) mój kopie jak wariat przy ktg i jak się kładę na dłużej

Dziewczyny ja chyba umieram [emoji22] katar, zalegajaca wydzielina w gardle,ból gardła ogólne osłabienie nawet mam nogi jak z waty i delikatnie boli mnie podbrzusze...A do tego od wczoraj częste wyproznianie...już się boje ze coś nie tak i organizm się oczyszcza jak przed porodem [emoji47][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

26 tydz i 4 dni, mały 1040 a ja 8 kg do przodu, anemia bez zmian ( pani doktor straszyła ze jak nie zacznę jeść mięsa to po porodzie mogą nie wyjść szybko że szpitala) , glukoza w normie. Małego też ostatnio mniej czuje, siedzi głową w dół i czasami coś tam kopnie.

reklama
Moze i ja mam jakiegos wirusa tyle ze u mnie w wszyscy zdrowi. Jeszcze w twn weekend mam studia. ...Właśnie myślę nad IP ale tam to szkoda jechac. Po niedzieli mam wizytę ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak Bedzie

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry