reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Ja Lego kupuje.. mężowi ale Technicsy
Nie czuje dziś prawie wcale Małego, wydaje mi się, że się przekręcił do pionu, choć wczoraj na usg jeszcze miednicowo leżał. I teraz nie wiem czy sobie wyobrażam, że jakieś mikro delikatne puknięcia czuje, ale mooocno wytłumione (łożysko mam z przodu) czy faktycznie się nie rusza i powinnam się zacząć martwić..
Nie czuje dziś prawie wcale Małego, wydaje mi się, że się przekręcił do pionu, choć wczoraj na usg jeszcze miednicowo leżał. I teraz nie wiem czy sobie wyobrażam, że jakieś mikro delikatne puknięcia czuje, ale mooocno wytłumione (łożysko mam z przodu) czy faktycznie się nie rusza i powinnam się zacząć martwić..
kasia.zosia
Moderatorka
To super! mój brat tez zawsze miał bez instrukcji i cuda budowal.Ją też uwielbiam LEGO składać a mój niuń nie lubi być ograniczany przez instrukcje a jego wyobraźnia nie ma końca
Wszystkozajete mój sobie w tamtym roku chciał pod choinkę kupic lego technic ciężarówkę za 150 euro jak masz łożysko na przedniej ścianie to możesz czuć ruchy słabiej
wszystkozajete
Moderatorka
To super! mój brat tez zawsze miał bez instrukcji i cuda budowal.
Wszystkozajete mój sobie w tamtym roku chciał pod choinkę kupic lego technic ciężarówkę za 150 euro jak masz łożysko na przedniej ścianie to możesz czuć ruchy słabiej
Mamy tą ciężarówkę [emoji23]
Zaczęłam czuć dość późno bo w 21tc, ale od tamtej pory do dziś były z taka sama mocą. A dziś mam wrażenie, że się obrócił do pionu i ma luźniej, bo coś tam chyba jednak puka ale niemrawo, w porównaniu do tego co zwykle.
U
użytkownik 902
Gość
Wszystkozajęte, daj mu trochę czasu. Mó jak zmieni pozycje to czasem też mam problem, bo też łożysko na przedniej ścianie i czasem i wejdzie pod nie, albo wali w plecy i mocno wytłumione wtedy jest wszystko.
kasia.zosia
Moderatorka
Może jak pójdziesz juz spać to się rozrusza mój kopie jak wariat przy ktg i jak się kładę na dłużejMamy tą ciężarówkę [emoji23]
Zaczęłam czuć dość późno bo w 21tc, ale od tamtej pory do dziś były z taka sama mocą. A dziś mam wrażenie, że się obrócił do pionu i ma luźniej, bo coś tam chyba jednak puka ale niemrawo, w porównaniu do tego co zwykle.
Grabcia123
Fanka BB :)
Dziewczyny ja chyba umieram [emoji22] katar, zalegajaca wydzielina w gardle,ból gardła ogólne osłabienie nawet mam nogi jak z waty i delikatnie boli mnie podbrzusze...A do tego od wczoraj częste wyproznianie...już się boje ze coś nie tak i organizm się oczyszcza jak przed porodem [emoji47][emoji22][emoji22]
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Madaaalena
Aktywna w BB
26 tydz i 4 dni, mały 1040 a ja 8 kg do przodu, anemia bez zmian ( pani doktor straszyła ze jak nie zacznę jeść mięsa to po porodzie mogą nie wyjść szybko że szpitala) , glukoza w normie. Małego też ostatnio mniej czuje, siedzi głową w dół i czasami coś tam kopnie.
U
użytkownik 902
Gość
Grabciu u nas jakaś jelitowka panuje, co chwilę ktoś znajomy chory.. byłaś u lekarza?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Moze i ja mam jakiegos wirusa tyle ze u mnie w wszyscy zdrowi. Jeszcze w twn weekend mam studia. ...Właśnie myślę nad IP ale tam to szkoda jechac. Po niedzieli mam wizytę ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak Bedzie