reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

i-geomag-klocki-magnetyczne-kids-glitter-68-el-531.jpg
geomag_twisted_roof_side_view_by_longlivelol-d3h1uzp.jpg

Ja polecam dla 10-letniego chlopca magnesy :)

reklama
kasia.zosia - lepiej sie trzymac daty wg om, mi poprzednio tez mowili, ze starsza ciaza, ze urodze pzred terminem a ptrzenosilam 2 tyg i trzeba bylo wywolywac. Zreszta lekarz mowi, ze dzieci roznym tempem rosna, a porod to juz inna bajka

kasia.zosia - lepiej sie trzymac daty wg om, mi poprzednio tez mowili, ze starsza ciaza, ze urodze pzred terminem a ptrzenosilam 2 tyg i trzeba bylo wywolywac. Zreszta lekarz mowi, ze dzieci roznym tempem rosna, a porod to juz inna bajka
A ja się tym akurat za bardzo nie przejmuje :D wiem ze moje dzieci rosną trochę inaczej, na początku wolniej niż inne a pod koniec szybciej :D z każdym tak miałam i teraz mnie to nie zdziwiło :)

Może jakiś fajny plecak albo torebkę. Dziewczynki lubią takie rzeczy. Fajne są tez zestawy z torebka, która trzeba sobie ozdobic. Są do tego mazaki, brokat. Ja się napalam na domek.dla lalek dla zosi ale jak podrosnie troche. Znajomy ma mi zrobic.
Ma plecaki, torebki diy, domki dla petshopów, kucyków itp też

Ją nie mam problemu z prezentem dla niunia bo wpisuję w Allegro gry planszowe/rodzinne/edukacyjne i wybieram cokolwiek czego nie ma. Młody zadowolony jest zawsze. Chociaż zastanawiam się w tym roku nad puzzlami+antyrama od razu do tego żeby mógł dzieło zawiesić. A u nas na Mikołajki nie dajemy prezentów tylko coś słodkiego symbolicznie. Od lat mówimy młodemu że w ten dzień Mikołaj tylko przypomina dzieciom że istnieje i muszą być grzeczne, ciekawe jak długo będzie q to wierzył :-)

reklama
U nas na mikolajki to jzu wogole zamieszaniu: w mojej rodzinie na mikolajki byly slodycze, a prezenty pod choinke. Tutaj 6.12 jest dzien niepodleglosci, wiec ten dzien inaczej mu sie kojarzy. Ja jak mlodemu pokazuje jakis katalog dla dzieci to chce wszystko, rzecz jasna, ale jak mowie, zeby wybral jedna rzecz to zawsze chcialby albo pociag BRIO, albo cos od muzyki

Do góry