reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Kto na imprezke przy superksiezycu? Szlag by to, obudziłam się i nie da rady zasnąć:( a rano do lekarza z Młodą..
1479176606-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Naprawdę cierpicie na bezsenność dziewczyny[emoji1]
Ja wczoraj wstałam o 6:40, naszykowałam rodzine do szkoły i pracy i hop do łóżka. Wstałam o 9:30, wyszłam z psem, troszkę posprzątałam i około 11 położyłam się pod kocykiem, oczywiście chrapnęło mi się i wstałam o 13:30. Byłam pewna, ze wieczorem będę mieć problem z zaśnięciem, jednak ledwo dokończyłam oglądać program w Tv o 23 juz mi się tak oczy kleiły[emoji12]
Nie mniej jednak współczuje bezsenności, wiem jak to jest. Przed ciążą bardzo często mnie dopadała. Potrafiłam tłuc się w nocy po kilka godzin, a najgorsze jest ta świadomość, ze człowiek musi rano wstać do roboty i tylko patrzy na zegarek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo-zatkany nos. Przed 10 mam wizytę z Klaudia u pediatry, poproszę też o coś dla siebie na ten katar, bo mam już dosyć

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski u mnie katar zapchanego nosa po nocy rozwiązal się jak kupiliśmy nawilżacz powietrza. Wcześniej tragedia - no dosłownie miałam w nosie syf :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Wam,
U nas nie było widać księżyca bo zasłaniały go gęste chmury. Widzę, że męczycie się z przeziębieniami, u mnie odpukać od sierpniowej anginy - spokój. Zdrowia dla Was :)
W weekend bawiłam się na weselu, notabene na sali gdzie R.Lewandowski świętował swoje. Bardzo dobre jedzenie, dobra muzyka ale po kilku tańcach nie miałam siły się ruszyć :( to już nie dla mnie taka gimnastyka. Pierwszy raz mój synek spał bez nas, z dziadkami. Łatwo nie było, chyba dla nas wszystkich ale na szczęście minęło :)
Co do wyprawki, to mam nadzieję, że dziś wieczorem będę miała komplet, łącznie z rzeczami higienicznymi. Ubranka poprane, poprasowane, spakowane, rożek, kocyk zamówione, pieluchy tetrowe i bambusowe są, meble są, wózek jest, fotelik zamówię wieczorem, koszule do karmienia są... biustonosze mam 2 ale planuję dokupić 2 pod koniec stycznia, o pampersach i chusteczkach nie piszę bo to bez sensu, są w kazdym sklepie za rogiem można je kupić dzień przed.. Kosmetyki dla dzidziusia - będę używać Baby dream z Rossmanna tak jak za pierwszym razem (polecam, mają prosty skład), więc też je kupię na koniec stycznia.To wszystko to chyba komfort posiadania dziecka "jedno za drugim" bo ciągle jestem "na czasie" jeśli chodzi o wyprawkę i sporo rzeczy pamiętam.
Miłego dnia, zbieram się bo dziś kolejny zabiegany dzień + wizyta :)

reklama
La_nina widzę, że podobnie jak ja, finiszujesz z wyprawką:)
Sojnabig dzięki! I pochwal się wózkiem.
Mam nadzieję, że ta lekarz nie będzie robiła problemów i mi też coś da, bo wolałabym znowu nie czekać na internistę.
Gdyby nie ta wizyta to bym jeszcze pospała, a tak to już po śniadaniu, pomalowana, ubrana i zaraz się zbieramy, Klaudia też wstała nieprzytomna

Do góry