reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja lubie body, spodenki i skarpeteczki, takie są cudne :D polspiochow osobiście nigdy nie używam bo nie lubię :D co mama to inaczej. w sumie wszystko jedno byle dziecku było cieplo. Jedno co jest pewne (chyba) to body. na razie nie znam nikogo kto by nie używał :)

Ja właśnie dziś zakupiłam krople *spam* w Aptece, nie wiem może to efekt placebo ale jest mi cudownie :))) Dawno nie czułam taaakiej ulgi :)
Upiekłam kruche ciasteczka cynamonowe i się relaksuję:)

Dziewczyny a na mnie pelnia zadzialala cudownie... Pierwszy raz od dluzszego czasu uslyszalam moj budzik na 7:20 :) hahah przewaznie budze sie ok 6:00-6:30 i juz caly dzien nie spie..

Turluturlu, wystarczy mokry ręcznik rzucić na kaloryfer i nawilżacz gotowy;)
Joanna mi by na pewno nie starczyło po 5 sztuk, bo 4 sztuki szły dziennie;)
Supermysz, mam nadzieję, że w ciąży kropli nie używasz, bo nie wolno..
Zdecydowanie wolę body + półśpiochy/śpiochy/pajacyk. Kaftaniki zakładałam jak było zimno przy zestawie body+półśpiochy. Na gołe ciało ich nie używałam, bo mnie denerwowało, że się podwijają na plecach.
Świetnie, w kolejnej aptece też nie ma tego co mi doktor zaleciła:/ Zamówiłam, mąż odbierze wieczorem.

Ja lubie body, spodenki i skarpeteczki, takie są cudne :D polspiochow osobiście nigdy nie używam bo nie lubię :D co mama to inaczej. w sumie wszystko jedno byle dziecku było cieplo. Jedno co jest pewne (chyba) to body. na razie nie znam nikogo kto by nie używał :)
Kasia.zosia a znasz bo ja praktycznie body zaczęłam używać dopiero jak młody miał 3 miesiące. Wiki miał złamany obojczyk i położna zaleciła nam używanie kaftaników i śpiochów. Nie wiem czemu ale mi nic się nie podwijało na plecach i było ok.

Dziś miałam robiona glukozę. Wypilam to paskudztwo nawet bez problemu ale zaczęło mnie mdlic strasznie. Młody zaserwować mi porę takich kopniakow że aż na fotelu mnie potrzasnelo. W domu jak już usiadłam do jedzenia po paru kesach ręce zatrzeły mi się trząść i mega slabo mi się zrobilo. Jak się polozylam to co chwilę telefon, chyba dzis w całym kraju każdemu przedstawicielowi wyświetlił się mój nr tel. W końcu udało mi się trochę przespać tylko że teraz obiad nie zrobiony i z psem muszę jeszcze wyjsc.
Mnie już od 3 mc straszą że dziecko większe niż wynika z tyg ciazy. W czwartek wizyta u ginekologa więc się okaże jaki już duży :-)

reklama
Do góry