Rodosek
Fanka BB :)
przedwczoraj zrobiłam glukozę, o dziwo obyło się bez żadnych sensacji wyniki wyszły mi dobre (choć ponownie mnie zastanawia, że po 2 godzinach mam wynik zbliżony do tego na czczo), gorzej z wynikami moczu, bo oprócz jakiejś infekcji (czekam na wyniki posiewu) to mam coraz niższy ciężar moczu (badanie ponowne miałam zalecone, bo 2 poprzednie wyniki były kiepskie, a teraz jest jeszcze gorszy) - zobaczymy co mi powie gin na wizycie
mnie w ostatnich dwóch tygodniach brzuch mocno urósł, co doceniam, bo ruchy małej były brutalne, a teraz są mocno tłumione - choć muszę powiedzieć, że w noc przed badaniem boksowała mi tak mocno w pęcherz, że myślałam, iż nie dotrwam do rana z pełnym
ja pizzę będę robić w następny czwartek, bo małżon mój uwielbia, a ma urodziny co do przepisu mam jeden opracowany do perfekcji, ale ja robię pizzę na kamieniu i wbrew wszystkiemu (jako fan zdrowego gotowania) mieszam mąki 650 z 2000 i zawsze ciasto wychodzi mi puszyste i smaczne
kasiu.zosiu oszczędzaj się i trzymam kciuki za dotrwanie do końca terminu
jagódka piękne rękodzieła na paznokcie też zwróciłam uwagę, że bardzo ładne
wizytującym gratuluję udanych wizyt
a ja dziś zamówiłam jednak gondolkę do mojego Maclarena, bo z mężem stwierdziliśmy, że taszczenie dwa razy dziennie x-landera na pierwsze piętro do przedszkola mocno by mi kręgosłup nadwyrężyło, a tak to tylko gondolkę z małą pochwycę i wyjdę po schodach a w domu też wykorzystam
mnie w ostatnich dwóch tygodniach brzuch mocno urósł, co doceniam, bo ruchy małej były brutalne, a teraz są mocno tłumione - choć muszę powiedzieć, że w noc przed badaniem boksowała mi tak mocno w pęcherz, że myślałam, iż nie dotrwam do rana z pełnym
ja pizzę będę robić w następny czwartek, bo małżon mój uwielbia, a ma urodziny co do przepisu mam jeden opracowany do perfekcji, ale ja robię pizzę na kamieniu i wbrew wszystkiemu (jako fan zdrowego gotowania) mieszam mąki 650 z 2000 i zawsze ciasto wychodzi mi puszyste i smaczne
kasiu.zosiu oszczędzaj się i trzymam kciuki za dotrwanie do końca terminu
jagódka piękne rękodzieła na paznokcie też zwróciłam uwagę, że bardzo ładne
wizytującym gratuluję udanych wizyt
a ja dziś zamówiłam jednak gondolkę do mojego Maclarena, bo z mężem stwierdziliśmy, że taszczenie dwa razy dziennie x-landera na pierwsze piętro do przedszkola mocno by mi kręgosłup nadwyrężyło, a tak to tylko gondolkę z małą pochwycę i wyjdę po schodach a w domu też wykorzystam