sojnabig
Fanka BB :)
Ja mam przepis na idealne ciasto na pizzę. Jak znajdę to wrzucę na odpowiednie forum
Super! Czekam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam przepis na idealne ciasto na pizzę. Jak znajdę to wrzucę na odpowiednie forum
Mi rozpuścila w ciepłej, a do nierozpuszczonej dodała zimnej wody bleeeeeTym razem glukoze dostałam z proszku rozpuszczonego w wodzie ale specjalnie oni te wodę w lodówce trzymają bo z taką zimna podobno latwiej wypic
U mnie dokładnie to samo, dwa tyg i pół kilo, po rogalach przybędzie [emoji1][emoji7] a u mnie 0,5 kg na plusie w ciągu dwóch tygodni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wrzucam przepis na ciasto na pizze w odpowiedni wątek. jest naprawde bardzo dobre tylko trzeba się trzymać przepisu. Ja używam mąki typ "00" - jest to gładka, miałka mąka, bardzo dobrze zmielona (Basia ma taką w swojej ofercie). Profesjonaliści też używają mąki tego typu.
Ja po glukozie, po odbiorach palet, po kurierach, po Black Red White, po zakupach i zakupach dla mojej Mary, po zamówieniu parapetów, po prysznicu, makijazu i suszeniu włosów - oto mam 15 minut na wypicie jogurtu i nic nierobienie i jadę po Antka. ale chyba jeszcze pranie zdążę zdjąć z suszarki bo właśnie na nie spojrzałam i juz mnie zdenerwowało
kasia.zosia - miły ten Twój mąż