reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
o to ciasto na pizzę też mi się przyda, bo mi zawsze twarde jak kamień wychodzi :D
Trochę wam zazdroszczę tego latania po sklepach i w załatwianiu spraw bo u mnie trochę nudą zawiewa ;) choć ostatnio nalatałam się z mężem, bo miał wyrywany ząb w mieście oddalonym o 50 km i trzy razy w ciągu jednego tygodnia musieliśmy jechać :/ zawsze to trochę rozrywki :)

No prawie się popłakałam, mój kochany mąż zalatwil ze w razie potrzeby jego siostra przyjedzie popilnowac dzieci. (Ona ma swoj bar i pracownikow to moze ich zostawic samych). A ja się bałam ze będę musiała sama wszystko organizowac, a tak to chociaż trochę spokoju kamień z serca mi spadl

Kasia.zosia cudownego masz męża :-) mam nadzieję, że Zośka bez problemu dogada się z ciocią a Ty naprawdę będziesz mogła zająć się sobą.

Tym razem glukoze dostałam z proszku rozpuszczonego w wodzie ale specjalnie oni te wodę w lodówce trzymają bo z taką zimna podobno latwiej wypic
Mi rozpuścila w ciepłej, a do nierozpuszczonej dodała zimnej wody bleeeee

[emoji7] a u mnie 0,5 kg na plusie w ciągu dwóch tygodni :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dokładnie to samo, dwa tyg i pół kilo, po rogalach przybędzie [emoji1]
Kasia.zosia kciuki za Was!!!

5djy3e3kpgua6zwe.png

wrzucam przepis na ciasto na pizze w odpowiedni wątek. jest naprawde bardzo dobre tylko trzeba się trzymać przepisu. Ja używam mąki typ "00" - jest to gładka, miałka mąka, bardzo dobrze zmielona (Basia ma taką w swojej ofercie). Profesjonaliści też używają mąki tego typu.
Ja po glukozie, po odbiorach palet, po kurierach, po Black Red White, po zakupach i zakupach dla mojej Mary, po zamówieniu parapetów, po prysznicu, makijazu i suszeniu włosów - oto mam 15 minut na wypicie jogurtu i nic nierobienie i jadę po Antka. ale chyba jeszcze pranie zdążę zdjąć z suszarki bo właśnie na nie spojrzałam i juz mnie zdenerwowało :)
kasia.zosia - miły ten Twój mąż :)

wrzucam przepis na ciasto na pizze w odpowiedni wątek. jest naprawde bardzo dobre tylko trzeba się trzymać przepisu. Ja używam mąki typ "00" - jest to gładka, miałka mąka, bardzo dobrze zmielona (Basia ma taką w swojej ofercie). Profesjonaliści też używają mąki tego typu.
Ja po glukozie, po odbiorach palet, po kurierach, po Black Red White, po zakupach i zakupach dla mojej Mary, po zamówieniu parapetów, po prysznicu, makijazu i suszeniu włosów - oto mam 15 minut na wypicie jogurtu i nic nierobienie i jadę po Antka. ale chyba jeszcze pranie zdążę zdjąć z suszarki bo właśnie na nie spojrzałam i juz mnie zdenerwowało :)
kasia.zosia - miły ten Twój mąż :)

Że Ty po tel glukozie masz siły na to wszystko :o

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagodka sliczne rzeczy robisz, sama bym takie zamowila :)
Ostatnio stracilam wene do urzadzania pokoju... Dzisiaj troche kombinowalam z aparatem ale w sumie bedzie ciezko bo zdjecie to zrobie ale z tymi ustawieniami to nie wiem o co chodzi :) chyba sie troche pomecze..
Wczoraj caly dzien zle sie czulam po tej glukozie to bylo 100g wiec troche wieksza dawka niz poprzednio.. A dzisiaj dzwonilam do przychodni i znow mi nie chca powiedziec wynikow tylko mam czekac na telefon od lekarza wiec jux wiem ze na 100% jest zle...
Kasia.zosia zazdroszcze meza... Moj doprowadza mnie do szalu jesli chodzi o wsparcie, nie dosc ze nie moge na niego liczyc to jeszcze musze jego wspierac.. Juz moj synek w brzuszku jest bardziej dojrzaly...
ja pije pokrzywe bo strasznie mi smakuje tylko wyczytalam ze powinno sie pic 2-3 w tyg a byl czas ze pilam kilka razy dziennie....
Za tydzien mam baby shower, nie wiem ile osob przyjdzie ale zaproszonych jest ok 30 i juz mnie przeraza siedzenie kilku dni w kuchni ... Na urodziny zrobilam tylko zupe, obiad i ciasto i chodzilam jak zombie :)

Do góry