Jagódka - tez myślę że spokojnie możesz sprzedawać takie cudeńka
, napewno droga słowna by się rozeszło bardzo szybko
Turluturlu- to niezła waga malutkiej , już wkraczamy w ten czas ze zaraz będziemy wszystkie porody przeżywać no i zajęcie nad noworodkiem - ostatnia prosta
Wątrobka i kasza na fuj, w życiu nie tkne żadnych serc ozorow i innych nawet ciąża mnie nie "zmusi " (w sensie zachcianka) - bo śledzi tez nie lubię a kilka tyg temu w sklepie jak byłam to wyszłam z jezykiem na wierzchu bo śledzie czułam [emoji23] , hah a nie cierpię -byłam twarda nie kupiłam
Sojnabig- a jakieś masz objawy anemii ? Bo ja właśnie taka dziwna się zrobiłam i myślę czy badań nie zrobić , niezle juz twój misio waży
Super mysz- to faktycznie nie opłaca i się stać jak dla jednej osoby, najlepiej do mamusi lub teściowej iść w gości i rzucić aluzja ze byś zjadła hahah [emoji23]
(Nie ma to jak u mamusi
)
Kasia.zosia- no niestety u mnie też podobnie ze nie ma z kim dzieci zostawić, my za granicą - nawet mama się broni rękoma i nogami żeby przyleciec po porodzie (strasznie się boi latac), a teściowa problemy ze zdrowiem no więc odpada i tak sami sobie zostajemy, o tyle mam dobrze ze W. Pracuje na pooludnia wiec pomaga dużo, a który masz dokładnie tydzień ciąży? No jak proponują żebyś została to chyba trzeba zostać bo później nikt odpowiedzialności nie weźmie a lepiej mieć te pewność, mam nadzieje ze znajdzie się jakaś dobra dusza do pomagania u was
Ja wstałam po lipnej nocy, mały coś wył, w brzuchu bąbel się wiercil ze tak mi nie komfortowo było cały czas mi gdzieś wbija - najprawdopodobniej nogi bo leży sobie głowa w dół i tylko mi się obrywa [emoji23] , nawet nie mogę ja położyć ręki na brzuchu bo juz marudzi i kopie - będzie się działo po porodzie myślę
Ja dziś jakieś twardnienia brzucha to W. Zawiózł do przedszkola , chyba idę jeszcze dospac bo młody jak do nas przychodzi na noc czasem to się rozpycha ze oczywiście dla mnie brakuje miejsca tylko i tylko ja mam kiepska noc hahah
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom